ELLE ile yaza merhaba

Moda dergisi ELLE Türkiye’nin bu yıl 8’incisini düzenlediği “ELLE Weekend”, geçtiğimiz hafta sonu Thor Luxury Hotel&Spa Bdorum’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

9-10-11 Mayıs günlerinde gerçekleşen ELLE Weekend’e Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ve ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ev sahipliği yaptı. Etkinliğe katılan Deniz-Haluk Berdan, Ferruh-Sibel Karakaşlı, Nedret Taciroğlu, Pınar Altuğ ve Tamer Yılmaz gibi iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, üç gün boyunca keyifli aktivitelerle “yaza merhaba” dedi. Atatürk Havalimanı’nda, TAV Prime Class’ta başlayan ve Atlasjet’in Bodrum uçuşuyla havada da devam eden eğlence, ikinci gün Max Factor, Ipana ve Aussi’nin sponsorluğunda gerçekleşen “Her An Her Yerde” adlı partiyle sürdü. ELLE Türkiye’nin 15’inci yılı için pasta kesilirken, DJ Mert Levent ve Kamer Kutlu müzikleriyle hafta sonu eğlencesine renk kattı.

İkinci şube
İstinye Park ve Kanyon Alışveriş Merkezleri’nin içindeki D&R mağazalarında da bulunan ve iki sene önce Trump Towers’da hizmete giren Mrs. Cupcake’in ikinci şubesi, Caddebostan’da açıldı. Şirin Üzdiyen Sayın’ın sahibi olduğu Mrs. Cupcake’in açılışına Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen’in yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları