BAY-GEM'de kayıtlar başladı

Güncelleme Tarihi:

BAY-GEMde kayıtlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2014 01:40

BAYRAKLI Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAY-GEM) öğrenci kayıtlarına başladı. Yoğun müracaattan dolayı sınavla öğrenci alan merkeze bu yıl 700 civarında öğrenci kayıt yaptırabilecek.

Haberin Devamı

Bayraklı Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan sağladığı ücretsiz eğitim ile ilgi gören BAY-GEM'in 2014-2015 eğitim öğretim dönemi kayıtları başladı. Eğitim Merkezine olan yoğun ilgi nedeniyle 7. ve 8. sınıflar ile 11 ve 12. sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 700 öğrenci 17 ve 18 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek sınav ile ücretsiz eğitim fırsatından faydalanabilecek.

BAY-GEM'in kuruluşuyla birlikte yakaladığı yüksek başarı seviyesinin aileleri ve öğrenciler tarafından büyük takdirle karşılandığını dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Gençlik Merkezi'ni tamamlayarak sınava giren öğrencilerimize her yıl bir gece düzenliyoruz. Ve her yıl İzmir ve Türkiye'nin en gözde liselerine ve üniversitelerin mimarlık ve mühendislik gibi programlarını kazandıklarına şahit oluyoruz. Bir öğrencimizin hayatına dokunarak onun geleceğine ışık tutmak beni her şeyden daha mutlu biri yapıyor" dedi.

Haberin Devamı

İlköğretim 7. sınıf öğrencilerine okul destek programı uygulanırken 8. sınıf öğrencilerine SBS kursu veriliyor. 11. sınıf öğrencileri de 7. sınıf öğrencileri gibi okul destek programı alırken 12. sınıf öğrencileri de YGS-LYS sınavları için kurs alıyor.

Ücretsiz eğitim fırsatından yararlanmak için sınava girmek şart. Öğrenci adayları 17 - 18 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan sınav için 0 232 365 65 52 numaralı telefonu arayarak müracaata bulunabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!