Aziz Yıldırım: 'Ahlaksızlar'

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Ahlaksızlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2014 01:09

Kupa töreni öncesi teşekkür konuşması için platforma çıkan F.Bahçe Başkanı, Genç F.Bahçeliler tribününden Alex lehine slogan atılması üzerine oraya dönüp, “Paralı köpekler. Söz veriyorum, bir daha bu stada giremeyeceksiniz” diye bağırdı. Taraftar Yıldırım’a alkışla destek verdi.

Haberin Devamı

SARI lacivertlilerin 19. şampiyonluğu kutladığı gece, yönetime muhalif Genç Fenerbahçeliler grubu ile başkan Aziz Yıldırım arasındaki gerilimle farklı bir boyuta büründü. Alex tezahüratlarına sinirlenen Yıldırım, GFB tribinüne ağır ifadeler kullanırken, stadın büyük bölümünden destek aldı.
Şok olay, Aziz Yıldırım’ın platforma davet edilmesiyle başladı. Yazılı metinden konuşmaya başlayan Yıldırım, henüz bir kaç kelime etmişken, Genç Fenerbahçeliler’in Türk Telekom kale arkası üst tribününden, “Alex, Alex” sloganları atılmaya başlandı.

DUYDU VE BİRDEN SİNİRLENDİ

BİR anda sinirlenen Fenerbahçe Başkanı, sloganların atıldığı yöne dönerek mikrofondan yüksek sesle tepkisini göstermeye başladı. Futbolcular ve tüm taraftarlar şaşırıp sessizliğe bürünürken, Yıldırım konuştukça sinirlendi. Stadın büyük bölümündeki taraftarlar da ilk şaşkınlıklarını atlattıktan sonra Aziz Yıldırım’ın sözlerini alkışladı ve lehte tezahüratta bulundu.
Muhalif gruba öncelikle, “Terbiyesizlik etmeyin” diye çıkışan Yıldırım, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

ALEX’İ BEN ALDIM, BEN GÖNDERDİM

BURADA Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlayın. Bir şahıs üzerine değil, bunca çocuğun emeğini kutluyoruz…Sizi bir daha stada sokmam. Terbiyesizler, ahlaksızlar…Yeter artık Alex’i ben aldım. Bu kulübe faydası olacak diye. Siz de yuhaladınız. Ama Fenerbahçe’ye faydası olmayacak diye gönderdim. Fenerbahçe burada 3 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor. Karabük maçından sonra şike şike diye bağırdınız…Sizler F.Bahçeli değilsiniz… Herkesin önünde söz veriyorum, bir daha bu stada giremeyeceksiniz. Paralı köpekler... Ahlaksızlar!!”

TARAFTARDAN TEPKİ VE ALKIŞ

YILDIRIM, bu tepkisinin ardından yeniden önündeki yazılı kağıda dönerek, takıma ve taraftarlara teşekkürlerini içeren konuşmasını yaptı. Stattaki taraftarlar, GFB’li grubu provokasyon yaparak gecenin atmosferini bozdukları için protesto ederken, başkan Aziz Yıldırım’ı alkışladı.
Yıldırım, konuşmasının ardından soyunma odasına gitti.

STADI TERKETTİLER

Haberin Devamı

BAŞKAN Yıldırım tarafından sert şekilde azarlanan taraftar grubu, diğer tribünlerden de tepkiler yükselince stadı terketti. Sarı lacivertli yönetimin, GFB grubunun stada girmesi konusunda yeni sezonda nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.

OYUNCULAR O TRİBÜNE GİTMEDİ

ŞAMPİYONLUK kutlamasının havasını bozan sloganların atıldığı sloganların atıldığı tribüne futbolcular da tavır koydu. F.Bahçeli futbolcuların şampiyonluk eğlencesini yaparken, GFB’nin olduğu yeri göstererek “Oraya gitmiyoruz” şeklindeki sözleri stat hoparlöründen duyuldu.

GEÇMİŞTE YILDIRIM’IN YANINDAYDILAR

GENÇ F.Bahçeliler, 2001’de kuruldu. Önce İbrahim Gümüştekin, ardından Sefa Kalya liderleri oldu. 2005’e kadar Yıldırım’a yakın oldular. Bir Beşiktaşlının bıçaklanması sonrası Yıldırım’ın grupla ilişkisi bozuldu. Muhalefete geçen grup, 2012’de Anadolu GFB oluşumu sonrası bölündü. Kulüp tarafından hiçbir organizasyona dahil edilmeyen GFB’nin muhalefet tarafından finanse edildiği iddiaları var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!