Adreano Adnan’a kokainli sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Adreano Adnan’a kokainli sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2014 02:16

İtalya’da ‘Adreano’ adını kullanan ve kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı Adnan Güreşçi, İstanbul’da bir otelde kokain teslimatını beklerken yakalandı.

Haberin Devamı

İTALYA’da, uluslararası uyuşturucu kaçakçılığından hakkında 40 yıl hapis cezası verilen ve İnterpol tarafından ‘kırmızı bülten’le aranan 52 yaşındaki Adnan Güreşçi’nin izine sonunda ulaşıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 Mayıs’ta Atatürk Havalimanı’nda Brezilya’dan gelen bir yolcudan şüphelendi. Narkotik dedektör köpeklerinin tepki verdiği valizde 5 kilo kokain bulundu. Valizin sahibi Ekvador vatandaşı kurye Jorge W Jaramlasanto, kokaini İstanbul’da buluşacağı Adnan Güreşçi ve Kerem Kahya’ya teslim edeceğini söyledi. Ekipler, 8 Mayıs’ta teslimatın yapılacağı Kemerburgaz’daki otele operasyon düzenledi. Kahya ile burada gözaltına alınan Güreşçi, “Ben tercümanlık yapıyorum. Bunun için oteldeyim” dedi. Türk Emniyeti, İtalyan polisiyle ve İnterpol’le temasa geçti.
İTALYA'DA ARANIYOR
İtalya’da ‘Adreano’ adını kullanan ve hakkında insan kaçakçılığı dosyaları bulunan Güreşçi’nin uyuşturucu kaçakçılığında ‘organizatör’ olduğu bilgisi verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!