Susan Miller - Dolunay herkesi çarpacak

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Dolunay herkesi çarpacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2014 12:56

Haftanın kritik günü 14 Mayıs, dolunay dengeleri alt üst edecek. Özellikle ilişkilerde değişim rüzgarları esecek.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/82559/2/1/26390809/susan-miller-11052014

KOÇ
İlişkinizde çalkantılı bir hafta sizi bekliyor. Aldatıldığınızı öğreneceksiniz ya da sevdiğinizle ilgilenen rekabetçi birinin varlığını fark edeceksiniz. Mutlu bir ilişkiye sahip olmak için ödün vermeniz gerekecek.

BOĞA
Kendinize zaman ayırmanın tam vakti. Yeni bir tarz keşfedin ve kendinizi şımartın. Bu hafta yeni yerler ve insanlar tanıyacaksınız.

İKİZLER
14’ündeki dolunay önemli gelişmelere sebep olacak. Sizin için bu yeni fikirler olacak. İlham perinizi kulak arkası etmeyin, yeni fikirlere kucak açın.

YENGEÇ
Jüpiter’in etkisiyle insanların sevgisini ve yakınlığını üzerinizde hissedeceksiniz. 14’ündeki ayın hali size netlik ve objektiflik getirecek. Sevgilinizle evlenmek istiyor ama buna dair bir işaret göremiyorsanız belki de ayrılıp yola tek devam etmenizin zamanı.

ASLAN
Hayatınızı yeniden şekillendireceksiniz. Değişimin nüansları sizin için aşikar olmayabilir ama değişime doğru yol alıyorsunuz. İç sesinizle barışacak, gönlünüzde yatana doğru ilerleyeceksiniz.

BAŞAK
Hayat bu günlerde sizin için kontrol edilemeyecek kadar kaotik. Bu hafta yaptığım iş ne kadar anlamlı mı diye soracaksınız. Para kazanmak bir zorunluluk ama sevdiğiniz bir işte çalışmak da çok önemli.

TERAZİ
Kendinizi kararsızlık içerisinde hayatınızın iki farklı yüzüne bakarken bulacaksınız. Hafta sonuna doğru ikisi arasında dengeyi tutturacak ve huzura ereceksiniz. Sorumluluklarınızdan kaçamazsınız, onlarla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

AKREP
Dolunayın en yoğun etkisi sizin üzerinizde. En çok arzu ettiklerinize odaklanın, kalbinizden geçenle hareket ederseniz karşılaştığınız çıkmazların hepsini bu hafta çözebilirsiniz.

YAY
Bu hafta bilgeliğinizi ve hayata bakış açınızı, dinlemeye gönüllü herkesle paylaşmaya hevesli olacaksınız. İçinizde bulunduğunuz koşullar ne olursa olsun düşüncelerinizi paylaşmak sizin için pozitif sonuçlar doğuracak.

OĞLAK
Herkes üretken olmanın ve çalışmanın sizin için öneminin farkında. Ama bu hafta biraz tatil yapmalısınız. Son teslim tarihleri yaklaşıyor olsa da vereceğiniz molalar size enerjinizi tazelemeniz için elzem.

KOVA
Uzun zamandır radikal değişimlerin sinyali sizin için verilmişti ama süreç yavaş ilerliyordu. Bu hafta kariyeriniz için bir keskin kararlar alacaksınız. Dolunayın etkisine kulak verin geçmişin etkisini kırarak yeniliklere atılacaksınız.

BALIK
Finansal yatırımları güvenlik tedbirleri alarak yapacaksınız. Mali danışmanla konuşmak faydalı olabilir. Yalnız dikkatli olun eğer teklif gerçek olamayacak kadar iyiyse muhtemelen öyledir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!