10 kilo zayıfladı, sigaraya başladı

Güncelleme Tarihi:

10 kilo zayıfladı, sigaraya başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 01:01

HAKKINDA yolsuzluk ve rüşvet iddiası bulunan ve TBMM’de kurulan soruşturma komisyonu tarafından araştırılacak 4 eski bakandan biri olan Muammer Güler’in bu süreçte 10 kilo zayıfladığı, 10 yıl önce bıraktığı sigaraya yeniden başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bir süre önce stent takılan Güler’i TBMM’nin bahçesinde sigara içerken görenler şaşkınlıklarını dile getirdi. Güler, TBMM’deki sohbette, soruşturma görüşmeleri sırasında iddialara yeterince yanıt vermediği ve geçiştirdiği eleştirilerini ise şöyle yanıtladı:

RÜŞVET BULAMAZLAR

“Vakit darlığı nedeniyle belgelerin çoğunu açıklayamadım. Aslında gece yaptığım konuşmayı ilk bölümde yapmalıydım. Orada izah etmeye çalıştım ama yeterince yer bulamadı basında. Ben evdeki paralarla ilgili belgeleri de getirdim. Ev satışına ilişkin protokoller elimde. Her iddiaya verecek belgeli yanıtımız var. Ama niye öyle algıladılar bilmiyorum? Komisyonda da bütün bunları belgeleriyle ortaya koyacağım. Henüz oğlumla ilgili iddianame hazırlanmadı. Hazırlandığında göreceksiniz tek kuruş rüşvet bulamayacaklar. Biz, o zaman, oğlum tutuklandığında, evinden çıkan paralarla ilgili belgelere senet ve ev alma protokollerini savcıya gönderdik. Zaten bunlar ellerinde.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!