Üçüncü 'Ar-Ge Zirvesi' yarın toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü Ar-Ge Zirvesi yarın toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 16:18

Bu yıl 3. düzenlenecek olan "Türkiye Ar-Ge Zirvesi ve Fuarı" yarın kapılarını açıyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak fuar 3 gün sürecek. Fuar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteği ile yapılıyor.

Haberin Devamı

Zirve, "Geleceğine Sahip Çık" teması çerçevesinde yapılıyor. Zirve'de, 'Türkiye’nin Ar-Ge Merkezleri, geleceği nasıl tasarlıyor?', 'üniversiteler ile sanayi arasındaki işbirliği kültürü nasıl oluşturabiliriz?', 'Ar-Ge’nin gelişiminde fikri mülkiyet haklarının önemi: Patent sayımızı nasıl artırabiliriz?', 'KOBİ Ar-Ge yapar mı?' yönündeki soruların yanıtları aranacak.

Fuarı düzenleyen Mins Fuar Organizasyon Genel Müdür Mustafa İsmail Çetin, dünyanın sayılı eğitim kurumlarından biri olan Warwick Üniversitesi profesörü Sujit Banerji ve yüksek performanslı inovasyon programları geliştiren dünyadaki ilk 5 şirket arasında yer alan IXL Center’in kıdemli danışman ve yöneticisi Samuel Freeeman Zirve'ye konuşmacı olarak katılacaklarını söyledi.

Zirve'ye, Türkiy'de sayıları 160’ı bulan Ar-Ge merkezlerinin yöneticileri, iş dünyası ve sanayi kuruluşlarının yöneticileri, üniversite rektörlerini ve teknopark yetkililerinin katılması bekleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!