G.Saray bizim için yok hükmündedir

Güncelleme Tarihi:

G.Saray bizim için yok hükmündedir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 00:16

Salondaki gerginlik sonrası F.Bahçe, “G.Saray yöneticilerinin son terbiyesizliğini unutmayacak olmakla birlikte, kendileriyle hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ gün Abdi İpekçi Arena’daki gerginliklerin ardından dün Fenerbahçe ile Galatasaray resmi siteden yaptıkları açıklamalarla demeç savaşı başlattılar. F.Bahçe özetle şu ifadelere yer verdi.
- Abdi İpekçi ’Spor’ Salonu’nda yaşanan tarihi rezaletin birebir sorumlusu olan Galatasaray’ın, herhangi bir açıklama yapmamış olması, bu tehlikeli organizasyonu üstlendiğini; Fenerbahçe nefretlerinin hangi noktaya geldiğini göstermektedir.
- Son 3 yıldır göstermiş oldukları duruş ve attıkları her adım ile ’ebedi dost’ kavramının içini boşaltan Galatasaray Kulübü, bugün ’ezeli rakip’ tanımını da yok etmiş; Kulübümüz ve camiamız için yok hükmüne gelmişlerdir.
‘Kumpas ve tuzak’
- Planlarını, geleneklerinden gelen kumpas ve tuzak alışkanlıkları doğrultusunda, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın maça gelmesi üzerine yapan, başkanımızın yaşadığı hukuksal süreci manipüle etme uğraşısında olan Galatasaray Yönetimi, ve Ultraslan denen taraftar grubu görünümlü topluluğun bu operasyonu; Başkanımızın maça gelmemesi ile yöneticilerimize yönlendirilmiştir.

Haberin Devamı

'Unutmayacağız'

- ABDİ İpekçi Spor Salonu’nda yaşananlar, Türk spor tarihinde rezillik adına bir ilktir. Her fırsatta düşmanlık yapan Galatasaray yöneticilerinin son terbiyesizliğini unutmayacak olmakla birlikte kendileri ile hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağımızın bilinmesini isteriz.

Başarımızı gölgeliyorlar

G.Saray, “Üç ayrı finalde F.Bahçe’yi yenen sporcularımızın başarısını, gölgelemeye çabalıyorlar” dedi.

FENERBAHÇE’nin açıklaması sonrası, G.Saray, özetle şu cevabı verdi...
- Polemikler, bu yıl üç ayrı finalde F.Bahçe’yi yenen sporcularımızın başarısını, yine gölgelemeye yöneliktir.
- Bu münferit olayın kulübümüzle ilgisi yoktur. Olay sonrası farklı açılardan çekilen görüntüler darp iddiasını yalanlamaktadır. Olay, F.Bahçeli yöneticilerin taraftarların arasından geçtiği sırada olmuştur.
- Mahmut Uslu’nun geçmişte, Ülker koçu olduğu sırada, Ergin Ataman’a yumruklu saldırı girişimi akıllardayken, tasvip etmediğimiz bu olaydan sonra sergilediği üslup art niyetinin ifadesidir.

Haberin Devamı

TFF'den kınama geldi

TBF dün yaptığı açıklamada “TKBL final serisinin son iki karşılaşmasında tribünlerde meydana gelen olaylar, oynanan basketbolun önüne geçmiş, Türk basketboluna zarar vermiştir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!