Çapkın değilim

Güncelleme Tarihi:

Çapkın değilim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2014 11:48

“Ezel”le adını duyuran İsmail Filiz, Kanal D’nin yeni dizisi “Paşa Gönlüm”le ekrana döndü. Yeni projede Melih adlı çapkın bir genci canlandıran oyuncu, “Normal hayatta hiç bu kadar çapkın olmadım. Ben tek eşlilikten yanayım” diyor.

Haberin Devamı

* Nasıl geçiyor set günleri?

- Heyecanlıyız tabii... Uzun süredir bu dizi üzerinde çalışıyorduk. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

* Nasıl bir karakterle döndünüz ekrana peki?

- Adı Melih... İlginç bir tip... Mahallenin bıçkın delikanlısı... Biraz şeytani, her tarafta gözü kulağı var. Fırlama bir çocuk. Kendi içimde sakladığım, bugüne kadar fark etmediğim yönlerimi bulmamı sağladı bu çocuk...

* Ne gibi?

- Melih çok hiperaktif, lider karakterli bir çocuk. O yönü bana uyuyor mesela...

* Dizide babalar ve anneler arasında bitmek bilmez bir çatışma var. Çocuklar da yaşıyor mu benzer sürtüşmeler?


- Aslında babalar birbirini çok seviyor ama engelleyemedikleri bir rekabetleri var işte... Anneler de normalde iyi geçiniyor ama hep bir üst basamağa çıkayım derdinde onlar da... Çocuklara gelince; Melih ile Fikret’in bu gibi sürtüşmelerle hiç alakaları yok. Onlar daha çok “Ya oğlum yine bunlar yapacağını yaptı” diye söyleniyorlar kendi aralarında... Kardeş gibiler. Ta ki mahalleye Türkan gelene kadar...

* O gelince ne oluyor?

- Çarşı pazar karışıyor. Türkan mahalleyi değiştiriyor. Anne ve babaları “eyvah konak elden gidiyor” korkusu sarıyor. Paşa dede yeniden yaşama bağlanıyor.

TEK EŞLİLİKTEN YANAYIM

* Bu sürpriz konuğun Melih’in hayatına etkisi ne?


- Melih normalde çapkın bir çocuk. Türkan’dan önce çok ilişkisi olmuş. Böyle bir çocukken, “Ben bunu da tavlarım, kandırırım” diye düşünürken beklemediği bir şey oluyor, sert kayaya çarpıyor. Bu arada Fikret de Türkan’a ilgi gösteriyor. Saf, yardımsever bir çocuk olduğu için ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor üstelik.

* Türkan iki arkadaşı birbirine düşürüyor anladığım kadarıyla...

- Şimdilik öyle bir durum yok, daha çok inatlaşma gibi bir şey... Birbirimize düşeceğimizi de zannetmiyorum.

* Melih serseri ruhlu, çapkın bir genç... İsmail Filiz’le bu anlamda ne kadar benzeşiyor?

- Normal hayatta ben hiçbir zaman bu kadar çapkın olmadım. Olması gerektiği gibi tek eşlilikten yanayım. Sen sevdiğine ne kadar değer verirsen o da sana o kadar değer verir ve sever, buna inanıyorum.

Haberin Devamı

KARİYER PLANLAMAMDA OYUNCULUĞA YER YOKTU

Haberin Devamı

Oyuncu olmak pek çoğu gibi sizin de çocukluk hayaliniz miydi?

- Hayır, aksine benim kariyer planlamamda oyunculuğa hiç yer yoktu. Ankara’da bir aile şirketimiz var, ben de ticaretle ilgileniyordum. Bu macera “Ezel”le başladı. Kısa olması planlanıyordu, sadece üç bölüm oynayacaktım. Ama karaktere ilgi fazla olunca devamı geldi. Oyunculuk çok zevkli bir şeymiş. İnsanın kendi kabuğunu kırmasını sağlıyor, farklı yönlerini keşfediyorsun. Bu çok hoşuma gitti, devam etmeye karar verdim.

* “Ezel” demişken... Sizi “Ezel” dizisiyle tanıdık, ama o bittikten sonra ortadan kayboldunuz. Neden bu kadar uzun ara verdiniz?

- Orası biraz karışık. Birkaç diziyle anlaştım ama sonradan sorunlar çıktı, olmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!