Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen saldırgan yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Atacana silahlı saldırı düzenleyen saldırgan yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2014 13:03

Dizi oyuncusu Pınar Altuğ'un oyuncu eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen saldırgan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Galip T. ilk sorgusunda saldırıyı 'kadın meselesi' yüzünden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yağmur Atacana silahlı saldırı düzenleyen saldırgan yakalandı
Yağmur Atacan, 7 Nisan 2014 günü saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokaktaki bulunan iş yerinden dışarı çıkarak aracına binmişti. Bu sırada motorsikletiyle Atacan'ın aracına yaklaşan bir kişi, Atacan'a ateş etmişti.

Atacan, ateşten yan koltuğa yatarak kurtulmuş, ateş eden kişinin tabancasının tutukluk yapması üzerine aracından inerek işyerine geri kaçmıştı. Saldırgan da daha sonra kaçmıştı. Atacan emniyette verdiği ifadede, kendisine ateş eden kişiyi tanımadığını, ticari işleri nedeniyle zaman zaman bazı kişilerle sorunlar yaşayabildiğini söylemişti.

Yağmur Atacan'a silahlı saldırı

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada, saldırganı olay yerine gelirken ve geri dönüşte güvenlik kamera görüntülerine takılan görüntülerinden yola çıkarak tespit etti. Saldırgan Galip T. dün gözaltına alındı. Galip T.'nin Gaziosmanpaşa'da seyyar satıcılık yaptığı öğrenildi. Emniyette sorgusu devam eden saldırganın ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

CEP TELEFONU SİNYALİNDEN TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, saldırının yapıldığı yerdeki cep telefonu sinyalleri, güvenlik kamera görüntüleri ve görgü şahitlerinin ifadesine göre şüpheli Galip T.’nin kimliğini tespit etti. Gaziosmanpaşa’da bir adrese yapılan baskında Galip T., gözaltına alındı.

KADIN MESELESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan Galip T.’nin zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Galip T.’nin olayı kadın meselesi yüzünden yaptığını anlattığını ancak konunun detaylarını söylemediği öğrenildi. Galip T.'nin ayrıca Yağmur Atacan'ı daha önce hiç görmediğini söylediği de belirtildi. Galip T.’nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşılık soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE BİR KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ

Polis tarafından yapılan incelemede Galip T.'nin daha önceden sigara kaçakçılığı suçündan bir kez gözaltına alındığı, bu olay dışında başka bir kaydının bulunmadığı öğrenildi.
Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Galip T.'nin savcılık tarafından detaylı ifadesinin alınacağı belirtildi. - Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

Haberin Devamı

Yağmur Atacana silahlı saldırı düzenleyen saldırgan yakalandı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!