TEB Özel yönünü ‘meleklere’ çevirdi

Güncelleme Tarihi:

TEB Özel yönünü ‘meleklere’ çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2014 01:35

TEB Özel, yönünü melek yatırımcılara çevirdi. TEB’in bireysel ve özel bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Melek yatırımını müşterilerimize finansal bir araç olarak sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

GİRİŞİM-CİLERE sağladığı destekler ile bilinen melek yatırımcılar Türkiye’de destekleyecekleri doğru isimleri arıyor. TEB Özel’in bu amaca hizmete açtığı Melek Yatırım Platformu şimdi yurtdışına taşınıyor.
TEB’in davetlisi olarak gittiğimiz Bodrum’da açıklamalarda bulunan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Melek Yatırımcılık alanında Bireysel Katılım Sertifikası alınmasının Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla birlikte TEB Özel Melek Yatırım Platformu’nu hayata geçirdik. TEB Özel olarak melek yatırımını müşterilerimize finansal bir araç olarak sunarak yenilikçi anlayışımızı bu noktada da gösteriyoruz. Web tabanlı bir uygulama olmasına rağmen, çeşitli etkinlikler ve seminerlerde girişimci ve müşterileri yüz yüze buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

DOĞRU GİRİŞİMCİ DOĞRU YATIRIMCI

Melek yatırımcı olmak isteyenleri tecrübeli yatırımcılarla bir araya getirdiklerini vurgulayan Mendi, ”TEB Özel Melek Yatırdım Platformu’nda amacımız doğru girişimciyi doğru yatırımcı ile buluşturmak. Ayrıca yatırımcının yatırım yapacağı tutarın toplam portföyü içindeki yüzdesi, portföy çeşitlemesi gibi konularda müşterimize istediği takdirde danışmanlık hizmeti vermek” açıklamasında bulundu. TEB Özel Melek Yatırım Platformu’na melekyatirimplatformu.com’dan ulaşılabiliyor. Mendi ayrıca TEB Özel Melek Yatırım Platformu olarak 15 Nisan’da Ankara’da özel bankacılık müşterilerimize seminer düzenlediklerini ve, girişimcilerin projeleri ile bir araya getirdiklerini ifade etti.
TEB Özel 2011 yılının sonunda Türkiye’de özel bankacılık sektöründe ilk olan TEB Özel iPad uygulamasını geliştirdi. Müşteriler bu uygulamayla günlük finansal yorum videosunu izleyebiliyor ve kendilerine ait yazı ve ilanları paylaşabiliyor. Ayrıca ücretsiz etkinlik ve gezi davetiyelerine TEB Özel müşterileri iPad üzerinden ulaşabiliyor.

Gayrimenkul hizmeti sunuluyor

TEB Özel, gayrimenkulda müşterilerine kişisel ve ticari hizmet sunuyor. Türkiye’de lüks gayrimenkul alanında GİZ High-End Estate aracılığıyla müşterilerine çözüm sağlıyor. Ticari gayrimenkul alanında ise BNP Paribas Real Estate’in Türkiye partneri Kuzey Batı Gayrimenkul aracılığıyla çalışıyor.

25 yılın tecrübesi hizmette

Haberin Devamı

1989’dan bu yana özel bankacılık hizmeti veren TEB Özel, 12 özel bankacılık merkezi, 18 köşe ve 130 kişiden oluşan ekibiyle, özel bankacılık hizmeti veriyor. TEB Özel, son üç yıl için müşteri sayısında 2013 sonunda göre yüzde 20 büyüme yakaladı. 2014 yılsonu için ise yüzde 25’in üzerinde büyüme hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!