Potada büyük hüsran

Güncelleme Tarihi:

Potada büyük hüsran
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2014 01:07

Başkent ekipleri basketbol liginde hayal kırıklığı dolu bir sezon geçirdi. Türk Telekom ve TED Ankara Kolejliler, play-off dışında kalırken, Bayanlarda TED, ikinci lige, erkeklerde ise Maliye Milli Piyango ve Hacettepe Üniversitesi, üçüncü lige düştü.

Haberin Devamı

Basketbolda artık gözler play-off turuna çevrilirken, Başkent ekipleri hayal kırıklığı ile dolu bir sezonu geride bırakmak üzere. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Türk Telekom ile Aykon TED Ankara Kolejliler, ligde ilk sekiz içine girip play-off vizesi alamazken, 9. sırada ligi bitirecek takıma tanınan Avrupa Kupası’na gitme hakkını da elde edemedi. Son haftaya girilirken, Türk Telekom 11, TED KOlejliler ise 12. sırada.
Telekom son hafta deplasmanda Aliağa Petkim ile karşılacak. Avrupa’da çeyrek final gören ancak ligde son 6 maçtır kaybedip, play-off trenini kaçıran TED ise evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak.

3 TAKIM LİGE VEDA ETTİ

Basketbol 2. Ligi’nde normal sezon tamamlanırken, Başkent, Maliye Milli Piyango ve Hacettepe Üniversitesi’nin küme düşmesinin şokunu yaşadı. Ligde küme düşmesi daha önce kesinleşen Hacettepe Üniversitesi, deplasmanda İstanbul DSİ ile oynayacağı son maça çıkmadı ve 20-0 hükmen yenik sayıldı. Başkenti bayanlarda temsil eden TED Ankara Kolejliler de sezon tamamlanmadan, ikinci ligin yolunu tutmuştu.
Potada tek iyi haber Ankara DSİ ERA’dan geldi. Normal sezonu ikinci sırada bitiren DSİ ERA, play-off ilk turunda, İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!