THY ile Bosna’dan Anadolu’ya

Güncelleme Tarihi:

THY ile Bosna’dan Anadolu’ya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2014 01:35

TÜRK Hava Yolları (THY), Saraybosna Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni uçak seferleri düzenlemeye başladı.

Haberin Devamı

THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, yaptığı açıklamada, İstanbul’un 15 milyonluk bir nüfusa sahip olduğunu ve bu nüfusun yaklaşık yüzde 45’inin Asya tarafında yaşadığını söyledi. Yeni uçak seferlerinin İstanbul’a yakın olan İzmit, Adapazarı, Yalova, Bursa gibi şehirlerinde oturanlar için de büyük kolaylık olacağını ifade eden Kansu, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Saraybosna’ya haftalık 3 sefer yapılacağını söyledi. Son yıllarda THY’nin Kuveyt, Ukrayna ve daha bir çok yurt dışı noktasına uçuşlar yaptığını hatırlatan Kansu, “Bu da demek oluyor ki, buralardan da yolcularımız, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Saraybosna’ya gelebilecekler.

Şu anda içinde bulunduğumuz yaz tarifesinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftada 18 uçuşumuz vardı, şimdi ise İstanbul’dan haftada 21 sefer olacak Saraybosna’ya” diye konuştu. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri sefer olacağını açıklayan Kansu, hafta içi günlerinde uçuş saatlerinin Türkiye saatine göre 13.40’ta, hafta sonu ise 18.35’te olacağını belirtti. THY’nin, Bosna Hersek’te son yıllarda turist sayısındaki artışta önemli bir rolü olduğunu anımsatan THY Bosna Hersek Müdürü, Sabiha Gökçen seferlerinin, 24 Temmuz’a kadar, internetten alındığı sürece, her şey dahil 99 avro olacağını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!