Gelinini ve oğlunu vuran kişi intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Gelinini ve oğlunu vuran kişi intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2014 17:23

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, ruhsatsız tabancasıyla kazara gelinini ateş ederek öldüren, oğlunu da yaralayan kişi ardından kendini vurdu.

Haberin Devamı

Çayırbeyli köyünde hayvancılıkla uğraşan ve bir süredir psikolojik sorunu olduğu öğrenilen Necat Aktepe, henüz belirlenemeyen bir nedenle ruhsatsız tabancasıyla intihar etmek istedi.

Durumu fark eden gelini Özlem Aktepe (29) ile oğlu Emrullah Aktepe (20), Necat Aktepe'yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Aktepe, kazara gelini ile oğluna ateş etti.

Aynı tabancayla intihar eden Aktepe, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan gelin ile kayınbiraderi, Karayazı Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi.

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Özlem Aktepe'nin duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan gelin, yapılan tedaviye rağmen hayatını kaybetti.

Kayınpederi ile gelininin cenazeleri otopsi için Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Elinden yaralanan Emrullah Aktepe'nin tedavisi sürüyor.

Bu arada, olayı duyan yakınları morga gelerek, bilgi aldı. Morgda fenalaşan Özlem Aktepe'nin babası İsmail Küçük'ün, bir yıl önce de soğukta donması sonucu oğlunu kaybettiği öğrenildi.

Morgda bekleyen gelinin kocası Sedat Aktepe de eşinin cenazesinin morgdan çıkarılışı sırasında gözyaşlarını tutamadı. Özlem Aktepe'nin cenazesi daha sonra Turnagöl köyüne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!