Gizem'in katilinin annesi: Oğlum artık benim için ölü

Güncelleme Tarihi:

Gizemin katilinin annesi: Oğlum artık benim için ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 14:12

ADANA’da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i kaçırıp, öldürdüğü iddiası ile tutuklanan katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in annesi Ayşe Akdeniz’in yakınlarına, "O artık benim için öldü. 8 oğlum vardı, şimdi 7 tane kaldı" dediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

17 Nisan’da ortadan kaybolan ve 36 saat sonra cesedi bulunan Gizem Akdeniz’in katil zanlısı Süleyman Akdeniz’in Gizem ile aynı sokakta oturan ailesi Adana’yı terk ettikten sonra ilk kez haber alındı. Katil zanlısının babası Osman Akdeniz, çocukları ve torunları dahil toplam 50 kişinin gittiği adres ise gizli tutuluyor.

Gizem’in babası Mustafa Akdeniz’in amcası da olan katil zanlısının babası Osman Akdeniz ile eşi Ayşe Akdeniz’in olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadığı bildirildi. Katil zanlısı Süleyman Akdeniz’in tutuklanmasının ardından yakınlarını telefonla arayan baba Osman ve anne Ayşe Akdeniz’in, acılı aileye baş sağlığı dileğinde bulundu öğrenildi. Telefonla aradıkları yakınlarına anne Ayşe Akdeniz’in, "O artık benim için öldü. Bu güne kadar 8 oğlum vardı, şimdi 7 tane kaldı. Böyle vahşi bir cinayeti kimse görmezden gelemez. Hatice’nin, Mustafa’nın acısı bizim acımızdır. Gizem bizim en çok sevdiğimiz kızımızdı. Yüreğimiz yanıyor" diyerek ağladığı ileri sürüldü. Anne Akdeniz’in katil zanlısı oğlunu olaydan sonra aile olarak da ’öldü’ olarak kabul ettiklerini söylediği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!