Senem Kuyucuoğlu kimdir

Güncelleme Tarihi:

Senem Kuyucuoğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 09:47

Son günlerin en çok tartışılan ismi Senem Kuyucuoğlu kimdir? 22 Eylül 1990, İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu ne iş yapar ? Senem Kuyucuoğlu'nun boyu kaç? ünlü model hakkında bilinmeyenlerin hepsi hurriyet.com.tr.'de...

Haberin Devamı

SENEM KUYUCUOĞLU KİMDİR

Senem Kuyucuoğlu 22 Eylül 1990, İzmir'de doğup modellik ve güzellik yarışmalarında derece almış Türk modeldir. Türkiye'yi birçok uluslararası yarışmada temsil eden Senem Kuyucuoğlu, son olarak Türkiye adına 2009 Kâinat Güzellik Yarışması'na katılmıştır. Bir derginin 2009 yılında okur oylarıyla belirlediği Türkiye'nin en seksi 50 kadını sıralamasında da Senem Kuyucuoğlu 3. sırayı almıştır.

Senem Kuyucuoğlu kimdir

1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Senem Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi.

SENEM KUYUCUOĞLU FOTOĞRAFLARI

Bacak boyu 123 cm olan Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

Nisan 2009'da katıldığı Miss Turkey 2009 yarışmasında ikinci olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'yi Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etme hakkını elde etti. 24 Ağustos 2009'da Bahamalar'da yapılan Kâinat Güzellik Yarışması öncesi rahatsızlanan Kuyucuoğlu, podyuma iğne olarak çıkarak Türkiye'yi temsil etti ancak dereceye giremedi.

Haberin Devamı


14 yaşında modelliğe başlamasını hayatının dönüm noktası olarak niteleyen Senem Kuyucuoğlu, sahne dışında utangaç biri olduğunu söylemiştir. 2008 yılında verdiği bir röportajda "İlk yarışmamda erkeğe benziyorum diye beni seçmediler" diyen Senem Kuyucuoğlu, aynı röportajda vücudunda en beğenmediği yerinin ayakları olduğunu belirtmiştir.

Haberin Devamı

SENEM KUYUCUOĞLU BİR DÖNEM HAKAN MERİÇLİLER'LE AŞK YAŞAMIŞTI

Senem Kuyucuoğlu, 'Yalan Dünya' dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Hakan Meriçliler'le aşk yaşamış ikili daha sonra yollarını ayırmıştı.

Senem Kuyucuoğlu kimdir

BAKMADAN GEÇME!