'Ünal Aysal dua etsin ben yoktum'

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysal dua etsin ben yoktum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2014 23:45

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu TRT'de yayınlanan birebir programınına katıldı. Uslu programda önemli açıklamalar yaptı ve Galatasaray'a göndermelerde bulundu ilginç mesajlar verdi.

Haberin Devamı

İşte Uslu'nun o sözleri:

*Ünal Aysal dua etsin "bu ateş üfleyerek sönmez" açıklamasında ben iyi ki yönetimde yoktum. Başkanımız cezaevindeyken bu açıklamaları yaptılar. Dostluk nasıl sağlansın?

* Başkan Aziz Yıldırım bizim liderimiz. Bu kulübün her şeyi ile ilgileniyor. Bu kulüp için sayısız fedakarlık yaptı.

* Şike davasının ilk gününde söyledi: bu bir şike davası değil, hukuk değil bu bir operasyon dedi.

* Fenerbahçe'yi, Aziz Yıldırım'ı yargılayan mahkemeler nerede, savcılar hakimler nerede? Şuan hiçbiri ortada yok. 19 maçta şike var diyen Emniyet Müdürü nerede? Bu mahkemeler adil değil, bize ceza verilen deliller şimdi delil olarak kabul edilmiyor. Madem delil vardı, şike vardı, ölüyordun, bitiyordun, neden anında yakalamadın? Hani para, emenike'nin görüntüsü nerede?

* Yargıtay'ın kararı bozacağına inanıyorduk. Ama olmadı. Şimdi istediğimiz tek şey af değil yeniden adil yargılanmak!

* Kamu vicdanında Aziz Yıldırım ve ekibi aklanmıştır. Bizim için önemli olan bu bunu sadece Fenerbahçeliler değil Galatasaray ve Beşiktaşlılar da istiyor.

* Anıtkabir'e gelenlerin sayısını tutamadılar. 500 bin ile 1 milyon arasında diye bağladılar. Oraya 30 bin formalı Galatasaray Beşiktaşlılar geldi.

Haberin Devamı

* Biz bir Denizli maçını unutmayız bir de "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez" açıklamasını, bunu unutturmayacağız da.

* Aziz Yıldırım için kaçtı dediler, bunu duyup başkanımız hemen geri döndü. Neden döndü çünkü biz Adalete inanan bir kulübüz.

* Cas'ın gerekçeli kararının tarafımıza ulaştığı anda gerekli açıklamayı kamuoyuna yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

* Eğer 3 temmuz olmasaydı biz Türkiye'nin çok çok üzerinde olurduk.

* Galatasaray Sportif olarak diyor ki Ölsün Fenerbahce biz daha rahat sampiyon olalim ama bak Ölmüyor 2 sene oldu. Rekabet bu olmamalı. 6-0'lık maçta Özhan Canaydın'a bir iki kişi terbiyesizlik yaptı. Aldık aşağıda teselli ettik. Yoktu böyle şeyler o zamanlar. Zamanında Fenerbahçeli futbolcular kimsenin haberi olmadan Galatasaray'a yardım da etti. Bunu anlatıyorlar.

* Şampiyon olduğumuz gece GS Store'da bir hırsızlık olayı yaşanıyor.

Haberin Devamı

* Biz şampiyon olmuşuz, Paper Moon'da eğleniyoruz, Galatasaraylılar açıklama bekliyormuş. Sonra ne çıktı? Olayın hırsızlık olduğu anlaşıldı. Bağdat caddesi ve Anıtkabir organizasyonlarında milyonlar yürüdü, polis yoktu ve tek vukuat olmadı. Trabzon'un şampiyonluğa oynadığı her sene rakip her zaman Fenerbahçe'dir. Bize dair bu durumları doğal. Bu Galatasaray için de böyle Beşiktaş için de böyle. Fenerbahce her zaman zirveye oynar!

* Bizde sporda maç bittikten sonra her sey biter. Önemli olan spordur, dostluktur. Ben Rusya'da Işıl'ı tebrik ettim. Bize adım atması gerek haksızlık yapanların. Bu ateş üfleyerek sönmez diyenlerin bir adım atması lazım. Aziz Yıldırım hapiste iken Allah'ın oğlu olsan söylememelisin bunu!

Haberin Devamı

* Cumhurbaşkanı'nda adalete fener yak kampanyası ile ilgili bir ziyarette bulunduk. Ali Koç davaya dair her seyi anlattı. Başbakan ile de ben görüştüm bir kez.

* BJK şikeden at yüzünden ceza aldı.ile 5 yıldızlı otele at gelir mi? BJK başkanına hayret ettik bu davayı kabul ettikleri için.

* Fenerium şuanda çok ciddi bir müessese oldu. Son 3 senede oldu bu. Dimdik ayakta durmanın en büyük somut örneği. Taraftarlarımıza, kongre üyelerimize teşekkür ederiz bir kez daha.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!