Dönüm noktaları

Güncelleme Tarihi:

Dönüm noktaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 02:03

Taraftarının huzuruna çıktığı ilk maçta Ofspor’la golsüz berabere kalan Şeytan, Alanyaspor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönünce hem takımın hem de teknik heyetin keyfi kaçtı. Bir anda liderlikten sekizinciliğe gerileyen İzmir ekibinin imdadına Göztepe ile oynanan kupa sınavı yetişti. Favori gösterilen Göz-Göz’ün karşısında alternatif bir kadroyla çıkan Altınordu, normal süresi 1-1, uzatma bölümü 2-2 biten mücadelede seri penaltı atışları sonrası 6-5’lik skorla rakibini kupanın dışına iterken, tur atlamak, oyunculara kaybolan özgüvenlerini yeniden kazandırdı.

Haberin Devamı


O moralle çıktığı Bozüyükspor maçını 5-0 kazanan Altınordu, gövde gösterisi yaptı. Ertesi hafta İskenderun deplasmanında tek golle üç puana uzanarak takibini sürdüren Şeytan, yine iki haftalık duraklama dönemine geçti. Yılın ilk derbisinde Şehmus, Murat Uluç, Korhan, Mehmet Budak gibi deneyimli oyunculardan kurulu Altay’a futbol dersi vermesine rağmen 1 puanla (0-0) yetinen Altınordu, Ankaragücü deplasmanında yine üstün oyununun karşılığını alamadı. 10 bin Ankaragücü taraftarının izlediği karşılaşmada sadece 4 kişinin desteğini alan Şeytan, 90+3 golüyle yıkıldı: 2-1.
Bu mağlubiyet sonrası oyuncularına kol-kanat geren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “İyi olan biz, şanslı olan onlardı” sözleriyle takımına moral verdi. Üst üste Güngören (5-0), Eyüp (3-0), Diyarbakır BŞB (2-1) ve Körfez (1-0) galibiyetleri Altınordu”yu yeniden yeniden zirveye taşıdı. Bu dört zaferin ortasında bir de Gaziantep BŞB ile oynanan kupa maçı vardı ki, uzun süre hafızalardan silinmeyecek cinstendi. Kırmızı-lacivertli ekip 4-0 yenik duruma düştüğü müsabakayı müthiş bir geri dönüşle 4-3’e getirmesine rağmen sahadan 6-5 yenik ayrılarak kupaya havlu attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!