Marka kadınlar

Ürün tanıtım ve reklamlarında modeller ve oyuncuların yerini iş dünyasının ünlü isimleri aldı.

Haberin Devamı

Işıl Reçber,Sitare Akdilek, Ebru Uygun ve Neslişah Alkoçlar’ın aralarında olduğu ünlü isimler, yerli, yabancı birçok moda, mücevher ve kozmetik markasının yeni koleksiyonlarını tanıttı.

Not: Sen en güzelsin
Kozmetik markası Note, yeni sezon makyaj renklerini ve ürünlerini Zorlu Center’da hizmet veren Morini’de tanıttı. Ev sahipliğini markanın yüzü olan Nihat Odabaşı ve Sitare Akdilek’in yaptığı tanıtımda, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri fotoğrafçı Nihat Odabaşı ile hatıra pozu verdi. Arzu Sabancı, Begüm Şen ve Elif Gönlüm’ün de olduğu isimlere üzerinde “Sen en güzelsin” yazılı makyaj setleri hediye edildi.

Bulgari 130 yaşında
130. yılını kutlayan mücevher ve saat markası Bulgari, Türkiye’deki ilk mağazasını Zorlu Center’da açmıştı. Bulgari, yeni mücevher, saat ve aksesuvar koleksiyonlarını, Işıl Reçber’in ev sahipliğini yaptığı organizasyonla tanıttı. Davete iş ve sanat dünyasının mücevher tutkunu isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Kadınlara özel
Molped, yeni ürünü Soft Care’i, Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’de tanıttı. Neslişah Alkoçlar’ın, reklam geliriyle 4 çocuk okutacağını söylediği tanıtıma, Alkoçlar’ın kardeşi Aslışah Alkoçlar’ın yanı sıra Ceylan Çapa ve oyuncu Naz Elmas da katıldı.

EBRUca
TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, ebru sanatını modayla buluşturdu. Uygun, TOÇEV’in 20. yılı kapsamında adL markası için hazırladığı “EBRUca” adlı koleksiyonu Kuruçeşme’deki Fumee’de tanıttı. Projeye Ebru Güzel, Ebru Akel, Ebru Cündübeyoğlu gibi ünlüler de destek verdi.

Gürkan Şef
Nusret Gökçe’den sonra Günaydın Restoran’ın sahibi Cüneyt Asan’ın yetiştirdiği Gürkan Topçu da ‘steak house’ açtı. Servet Berkman ve Ersan Koç’un da ortak olduğu “Gürkan Şef” adlı mekân, Nişantaşı-Valikonağı Caddesi’nde hizmete girdi. İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin katıldığı açılışta Çağla Şıkel-Emre Altuğ ve Alişan, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu etlerle objektiflere poz verdi.

360’ta burlesk festivali
İki senedir dünyanın ünlü burlesk sanatçılarının katılımıyla gerçekleştirilen Burlesque Fest., bu yıl da renkli karelere sahne olacak. Beyoğlu’ndaki 360istanbul’da bugün ve yarın gerçekleşecek 3. International İstanbul Burlesque Fest.’te, İtalyan burlesk yıldızı Vesper Julie ve Hollandalı burlesk güzeli Fay Loren’in şovları var.

Yazarın Tüm Yazıları