Kahraman tipi Kenan'da var

Güncelleme Tarihi:

Kahraman tipi Kenanda var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2014 15:31

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, ekranların yeni nesil jönleri Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit hakkında dikkat çekici yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

9 Mayıs’ta vizyona girecek “Panzehir” filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cüneyt Arkın, “Medyatik” programına konuk oldu. Yüksel Aytuğ’un sorularını yanıtlayan usta oyuncu, dikkat çekici açıklamalar yaptı. Türk halkının kahramanları sevdiğini söyleyen Arkın, “Karadayı” dizisinin de bu yüzden çok izlendiğini söyledi ve eğer kahramanlara yer verilmeseydi “Kurtlar Vadisi”nin 13 yıl devam etmeyeceğini öne sürdü.

Öz oğlum gibi


“Karadayı”nın başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu için “Kenan’ı öz oğlum gibi seviyorum. Duruşu, bakışıyla Kenan’da Türk insanının istediği kahraman tipi var” diyen ünlü sanatçı, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise “Kurt Seyit ve Şura” dizisiyle çok büyük bir sorumluluk aldığını ama öğrenecek çok şeyi olduğunu söyledi. Arkın, Burak Özçivit hakkında da şöyle konuştu: “Bir filmde nasıl kahraman olunur, önce onu keşfetmeli. Öyle uzaktan ok atarak olmaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!