Şimşek'ten bırakırım resti

Güncelleme Tarihi:

Şimşekten bırakırım resti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2014 01:21

KARŞIYAKA'da yeni sezonda görevi sürdürme konusunda yönetimle el sıkışan teknik direktör Yusuf Şimşek, son günlerde yaşanan bir dizi gelişme üzerine 'Bırakırım' resti çekti. Daha önce ikinci yarıdaki iç saha yenilgilerine verilen cezaları affeden yönetim, kongre sürecine girilmesinden sonra oyunculara 1461 Trabzon beraberliği ve Balıkesirspor galibiyetinin 4'er bin TL'lik priminin 2'şer bin TL'lik kısmını verdi. Kalan 2'şer bin TL'nin Bucaspor derbisi öncesi dağıtılmasını bekleyen futbolculara ödeme yapılmadı. Samsunspor primleri ise gündeme bile gelmedi.

Haberin Devamı


Futbolcuların bu yöndeki tepkilerini yönetime ileten Şimşek, sorunun çözülmemesi halinde ayrılabileceğini söyledi. Şimşek, "Sezon başından bu yana hakedişler ödenmemiş. Devre arasında gelip peşinatını alamayan da var. Devam etmek için önümü görmem şart. Yönetimle görüşeceğiz. Ankaraspor maçı öncesi ayrılabilirim" dedi.
Maça çıksa dahi kongre sürecinde istifasını vereceğini dile getiren genç teknik adam, ''Kalmayı çok isterim ama bu yönetimle göreve geldim. Yeni yönetimin önünü açmak için ayrılırım. Benimle anlaşmak isterlerse seve seve görüşürüm" diye konuştu.

GÖZLER DİNİZ'DE
Karşıyaka'da 16-23 Mayıs'taki olağan genel kurulun seçimli olacağı kulübün karar defterine işlenirken, camiada gözler Başkan Fatih Diniz'in vereceği karara çevrildi. Başkan Diniz'in aday olması halinde karşısına rakip çıkması beklenmiyor. Diniz'in aday olmaması durumunda geçen sezon yönetimde 2'nci başkan olan Ali Erten hazırlık yaptığı iddiası var.
Erten'in yanı sıra geçen sezon Diniz'e rakip olan Mutlu Altuğ ve iki yıl önce başkanlık yarışı veren Azat Yeşil, Diniz'in devam etmesi yönünde görüş bildirdi. Geri plana çekilen etkili isimler Nazım Torbaoğlu ve Gökhan Şensan, yeni yönetime girmeyeceklerini açıkladı. Destek arayan Diniz, yarın teknik direktör Yusuf Şimşek'i kalması için iknaya çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!