Milli basketbolcunun sitesi kapandı

Güncelleme Tarihi:

Milli basketbolcunun sitesi kapandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 15:06

Ortakları arasında Milli basketbolcu Sinan Güler’in de bulunduğu e-ticaret sitesi Lastikpabuc.com kapandı.

Haberin Devamı

Milli basketbolcunun sitesi kapandı
İnternet üzerinden spor ayakkabı ve giysi satışı gerçekleştiren site, iki yıl önce açılmıştı. Başta Sinan Güler olmak üzere 5 ortakla kurulan site, özellikle 2013 başında önemli bir kullanıcı kitlesine hitap etmeye başlamıştı. Ancak e-ticaret sektöründe hızla artan rekabet ortamından olumsuz etkilenen şirket, geçen aylarda siteyi kapanmasına karar verdi.

Galata’da bulunan mağazayla tüketicilere 2009 yılında hizmet vermeye başlayan Lastik Pabuç, 2011 yılında internet sitesini açtı. Şirket, popüler ayakkabı markalarının özel seri modellerini Türkiye’ye getiriyordu. Kendi markasına ait tişört modellerini de satan şirketin ortaklarından henüz bir açıklamaya yapılmadı.

Haberin Devamı

KÜÇÜKLER KAPANIYOR
Son dönemlerde küçük ölçekli e-ticaret girişimleri kapanmaya devam ediyor. Bu siteler arasında Türkiye'nin ilk e-ticaret sitelerinden olan ve ayda 10 binin üzerinde ayakkabı satan Pabbuc.com 2012 yılında kapanmıştı. Daha sonra Türkiye’deki alışveriş siteleri arasında en büyük ilk beş arasında yer alan Vipdükkan, sessiz sedasız faaliyetlerini durdurma kararı almıştı. Son olarak ise Aralarında Markofoni kurucularından Sina Afra, Tolga Tatari, Ahmet Emre Sarı’nın yanı sıra Yemeksepeti.com’un kurucusu Nevzat Aydın ve Mynet’in kurucusu Emre Kurttepeli gibi isimlerin bulunduğu tişört satan e-ticaret sitesi Goboti.com da satışları durdurmuştu.

acan@hurriyet.com.tr


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!