Bergüzar'dan sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Bergüzardan sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2014 16:02

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, yeni yaşını eşi Bergüzar Korel’in Ortaköy’deki Bloom adlı mekânda düzenlendiği sürpriz partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Halit Ergenç, yakın arkadaşları ve “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin oyuncularının katıldığı sürpriz partiyle yeni yaşını kutladı. Eşi Bergüzar Korel’in organize ettiği partiden habersiz mekâna gelen Ergenç, içeri girdiğinde Mehter Marşı’yla karşılandı. Sürpiz karşısında şaşıran Ergenç, eşine sarılarak teşekkür etti. Ünlü oyuncu, doğum günü pastasının mumlarını da eşiyle birlikte söndürdü. Eğlenceli geçen doğum günü partisinde bir ara sahneye çıkan Bergüzar Korel, Ebru Gündeş’in “Seni İstiyorum” şarkısını söyledi.

ÇOK GÜZEL OLDU

Mekânı en son terk eden, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç oldu. Ergenç, çıkışta gazetecilere 44’ü devirip 45 yaşına girdiğini söyledi. Eşinin sürprizi karşısından çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu anlatan oyuncu, “Bergüzar çok güzel bir sürpriz yapmış. Harika bir geceydi. Mehter Marşı eşliğinde ‘İyi ki doğdun Halit’ diyerek yeni yaşımı kutladılar” dedi.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay, sürpriz doğum günü partisine sevgilisi Kerimcan Kamal’la el ele katıldı. Kamal’dan evlilik teklifi aldığı iddiasıyla ilgili sorular karşısında tebessüm eden Rutkay’ın pırlanta yüzüğü dikkat çekti.

Engin Hepileri, mekâna sevgilisi Beyza Şekerci ile geldi. Sevgilisinin elini bir saniye olsun bırakmayan Hepileri, çıkışta sorulan sorulara “Güzel bir doğum günü partisiydi, şimdi evimize gidiyoruz” diye yanıt verdi.

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin ‘Rüstem Paşa’sı Ozan Güven, fötr şapkasıyla dikkat çekti. Oyuncu, çıkışta partinin nasıl geçtiğiyle ilgili sorular üzerine “Sıkıcı” diyerek espri yaptı.

Hamdi Alkan, geçtiğimiz günlerde Roma’da evlendiği ikinci eşi Selen Görgüzel’le partideydi.

Geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu olan eski sevgilisi Nejat İşler’le evlilik hazırlığı yaptığı söylenen Berrak Tüzünataç, İşler’in sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine “Doktorların dediği gibi iyileşti” diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!