Marmaris'te İrem Demirci konseri

Güncelleme Tarihi:

Marmariste İrem Demirci konseri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2014 01:31

TELEVİZYONDAKİ 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla ünlenen, son günlerin popüler şarkıcısı İrem Derici, 4 bin 500 kişi kapasitesiyle Güney Ege'nin en büyük açık hava diskosu Marmaris Areena Club'ta konser verdi.

Haberin Devamı


İrem Derici'nin sevenleri Barlar Sokağı'nda bulunan Areena Club'ı doldurdu ve diskonun kapıları kapatıldı. DJ'lerin hareketli şarkıları ve kadın grupların dans gösterisi sonrası pop İrem Derici sahneye çıktı.
Müzik Yapımcıları Derneği (MÜYAP) kanalında 22 milyon izlenme sayısına ulaşarak rekor kırdığı 'Zorun ne sevgilim?' şarkısıyla sahneye çıkan Derici, sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan 'Düşler ülkesinin gelgit akıllısı' ve Neşat Ertaş'ın 'Neredesin sen' şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendirdi. Şarkı aralarında erkek arkadaşlarıyla gelen kadınlara seslenen Derici, "Ayrılık bana çok koydu, size koymasın. Sıkı sıkı sahip çıkın" dedi. Sahnede sürekli oynayan ve kalabalığı coşturan Derici, ayrıca 4 yabancı şarkı söyledi. İrem Derici, sahne sonrası hayranlarının yoğun isteğini kırmayarak selfie çılgınlığına katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!