Seçim bitti kavgası bitmedi: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Seçim bitti kavgası bitmedi: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2014 14:41

KARS’ın Susuz ilçesine bağlı Ortalar Köyü’nde muhtarlık seçimi sürecinde başlayan ve sonra da devam eden gerginlik bu sabah saatlerinde ölümle noktalandı. Kavga sırasında 10 yıldır pil takılı kalbine bıçak darbesi alan 44 yaşındaki Ali Mutlugüneş yaşamını yitirdi. Olayın ardından muhtar Birol Üstünyağız ve oğlu Emrah Üstünyağız gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay bugün sabah saatlerinde kent merkezi Eski Garajlar mevkiinde meydana geldi. Susuz Ortalar Köyü muhtarı Birol Üstünyağız ve oğlu Emrah Üstünyağız alışveriş için Kars’a geldi. Muhtar ve oğlu seçim döneminde diğer muhtar adayı için çalışan Ali Mutlugüneş ve oğlu 19 yaşındaki Rezan Mutlugüneş ile karşılaştı. İddiaya göre Ali Mutlugüneş ile muhtar Birol Üstünyağız arasında evrak imzalatma yüzünden tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce Ali Mutlugüneş, pil takılı kalbine isabet eden bıçak darbesiyle, oğlu Rezan Mutlugüneş de sol kalçası ve sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Ağır yaralanan baba ile oğlu ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Mutlugüneş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rezan Mutlugüneş’in ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Olayın ardından muhtar Birol Üstünyağız ve oğlu Emrah Üstünyağız gözaltına alınırken, jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!