Usta gazeteci Bülent Akkurt vefat etti

Güncelleme Tarihi:

Usta gazeteci Bülent Akkurt vefat etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2014 13:27

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan gazeteci yazar 89 yaşındaki Bülent Akkurt, pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Milas Özel İzan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı


Basın dünyasının duayenlerinden gazeteci yazar ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin kurucu başkanı Bülent Akkurt, yakalandığı pankreas kanserinden kurtulamayarak dün saat 19.30'da yaşamını yitirdi. Ankara Sanat Tiyatrosu ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin kurucu başkanı Bülent Akkurt, son 34 yılda Bodrum'da yaşamış ve 'Sevgilerde Yaşamak', 'Ve Tanrı Onları Cezalandırdı', 'Nazım Hikmet ve O'nun Memleketinden İnsan Manzaraları', 'Erguvan Açarken', 'Bir Şizofrenin Aşk Mektupları' adlı kitapları yazmıştı.
Bülent Akkurt'un cenazesi yarın Adliye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Gümbet Türbe Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği ve Çarşı Grubu'nun Akkurt için tören düzenleyeceği bildirildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin de cenazeye katılmaları bekleniyor. Bodrum'da eşi Güneş Akkurt ile yaşayan Akkurt, Milliyet ve Yeni Asır gazetelerinde köşe yazıları yazmış ve bazı gazetelerde genel yayın yönetmenliği yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!