Gülben Ergen Manisa'yı çoşturdu

Güncelleme Tarihi:

Gülben Ergen Manisayı çoşturdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2014 01:29

MANİSA'da 474'üncü Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşünün ardından sahneye çıkan Gülben Ergen, Manisalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı


474'üncü Mesir Macunu Festivali'nin son halk konseri öncesi dün akşam, geleneksel meşaleli festival kortej yürüyüşü yapıldı. Şeh Fenari Camii önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişilik kalabalığa Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk bayrakları dağıtılırken, yaklaşık 500 kişiye meşale verildi. Mehter takımının önde bulunduğu kortej yürüyüşünde, İstanbul'dan gelen Pozitif Ol Grubu'nun ilginç kıyafetleri ile yaptığı gösteri dikkat çekti. Kortejde İzmir sokak sanatçılarının soğuk heykelleri de ön saflarda yer aldı. Şeh Fenari Camii'nin önünden başlayan İzmir Caddesi, Manolya Meydanı ve Doğu Caddesi üzerinden devam eden kortej yürüyüşü halk konserinin yapılacağı Cumhuriyet Alanı'nda son buldu.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen son halk konserinde sahneye Gülben Ergen çıktı. Sevilen şarkıcı Gülben Ergen, şarkılarının yanı sıra güzelliğiyle de Manisalı hayranlarının beğenisini topladı. Konsere Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün ve daire müdürlerinin yanı sıra yaklaşık 15 bin Manisalı katıldı. ŞGülben Ergen, bazı şarkılarını sahneden inerek Manisalılar ile birlikte söyledi. Ergen, bazçen de protokol bölümüne geçerek şarkılarının bir kısmını porotokol üyeleriyle birlikte seslendirdi. Sahnede yaklaşık 1.5 saat kalan Gülben Ergen, seslendirdiği şarkılarla Manisalı hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.
Konser sonunda Vali Savaş ile MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Gülben Ergen'e plaket ve içinde mesir macunu bulunan sepet hediye etti.
Gülben Ergen, konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının uzattığı mesir macununu alan Ergen, "Manisa'ya mesir festivaline geldik. Sahneye doping almadan çıkmak olmaz. Arkadaşlarıma bu nazik ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi dolu dolu bir enerji ile Manisalıları eğlendireceğim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!