Turizmin ödül gecesi

Güncelleme Tarihi:

Turizmin ödül gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2014 01:42

38’İNCİ Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen “İzmir Turizm Ödülleri” törenle sahiplerine verildi.

Haberin Devamı


İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, amacın turizme katkı sağlayan 54’ün üzerindeki sektör temsilcisinin moral motivasyonunu sağlamak olduğunu söyledi.
Turizm Yatırımcısı Dalında Ontur Otel Kurucusu Ahmet Onur, Turizm İşletmecisi Dalında Swissotel Büyük Efes Genel Müdürü Rıza Elibol İle İzmir Arena Yöneticisi Birol Soylu, Turizm Profesyoneli Dalında Mehmet Altındağ-(My Stone Home Oteli), Turizm Eğitimcisi Dalında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Demir, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksek Okulu’ndan Prof. Dr. Avşar Kurgun, Turist Rehberi Dalında Prof. Dr. Şadan Gökovalı, Konaklama Tesisi Dalında Renaissance İzmir Otel ve Karaca Otel, Turizm Haberi ve Medya Dalında Ege TV ve TRT Turizm Ve Belgesel Kanalı, Yeme-İçme Ve Eğlence Tesisi Dalında Venedik Restoran, Ulaştırma Şirketi Dalında THP, Seyahat Acentası Dalında Ayşa Tur, Çevre Ve Kültürel Değerleri Koruma Dalında Bergama Belediyesi, Turizm Fotoğrafçısı Dalında İsmail Bodur, Şef Aşçı Dalında Hamit Gülyüz, Kültür ve Sanat Dalında ise Arkas Sanat Merkezi ödüle layık görülürken, TUİ AG Türkiye Temsilcisi-Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner’e ise Jüri Özel Ödülü verildi.
Ödül ve plaket töreninin ardından Hale Bektaşoğlu ve Yaşar Üniversitesi Jazz Topluluğu, İzmir Pusula Sanat Spor Organizasyon Dans gösterisiyle gece devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!