Susan Miller - Tüm burçların hayatı değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Tüm burçların hayatı değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2014 12:56

Yarın güneş tutulacak. Tüm burçların hayatında keskin işaretler dönemi...

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81975/2/1/26298106susan-miller-27042014

TUTULMAYA DİKKAT!

KOÇ
MAAŞ ZAMMI İÇİN BEKLEYİN
Bu haftaki güneş tutulması değerinizi sorgulamanıza sebep olacak. Maaş zammı talep etmek için cesur hissedebilirsiniz. Ama bu konuları daha sakin bir kafayla değerlendirmek için 3 Mayıs’ı beklemezseniz, güneş tutulmasından zararla da çıkabilirsiniz.

BOĞA
CESARET TOPLAYIN
28 Nisan’daki tutulma Boğa takımyıldızında olacağından en çok siz etkileneceksiniz. Hayatınızın bir alanı ani bir şekilde değişecek. Eşinize veya yakın bir arkadaşınıza açamadığınız bir konu var. Konuşmayı başarırsanız sonuç olumlu olacak. Kendi iyiliğiniz için inisiyatif almalısınız.

İKİZLER
SAĞLIĞA DİKKAT
Son zamanlarda vücudunuza yeterince özen göstermediyseniz bu haftaki tutulma sizi bunu yapmaya ikna edecek. Bedensel veya ruhsal bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Öte yandan bu hafta ikna kabiliyetinizde bir artış hissedeceksiniz. Önemli bir talepte bulunmak istiyorsanız tam sırası.

YENGEÇ
SOSYALLEŞME ZAMANI
Bu hafta başkalarına aldırmadan kendiniz olmayı deneyin. Hafta sonu itibariyle arkadaşlarınızın sizi özgün ve özel yapan şeyleri keşfetmeye başladığını göreceksiniz. Ofis yaşamında ise çok büyük sürprizlere ve kaos ortamına hazırlanın.

Haberin Devamı

ASLAN
PLANLARINIZ GERÇEKLEŞECEK
Kariyerinizde uzun zamandır planladığınız değişimi bu hafta devreye sokacaksınız. Elinize fırsatlar geçecek ancak ailevi problemler dahil çeşitli engelleri de aşmanız gerekecek. Karizma ve gücünüzün arttığı bir hafta olacağından iş hayatındaki hayallerinizi kovalamanın tam sırası.

BAŞAK
YENİ BİR AŞK
Âşık olabileceğiniz biriyle tanışacaksınız ancak bunun için zaman ve enerji harcamanız gerekiyor. Öte yandan çocuk sahibi olmak türünde ciddi bir projeye de başlamayı tasarlıyor olabilirsiniz. Durumunuz ne olursa olsun tutulma size bu adımı attıracak.

TERAZİ
PANİĞE KAPILMAYIN
Güneş tutulmasıyla beraber kendinizi parayla ilgili meselelere odaklanmış bulacaksınız. Haftanın akışı sizi daha fazla para kazanmak için yollar aramaya itebilir. 2 Mayıs’tan itibaren rahatlayacaksınız. Eşinize zaman ayırmanız evinizdeki gerilimleri rahatça çözecek.

Haberin Devamı

AKREP
KENDİNİZİ DÜŞÜNÜN
Son zamanlarda ikili ilişkilerinizde karşı tarafın ihtiyaçlarını kendinizden daha fazla önemsiyordunuz. Bu hafta buna bir son verip yeni bir sayfa açacaksınız. 2 Mayıs’tan itibaren uzun bir aradan sonra kendinizi düşünecek, “Hayır” diyebilmeyi hatırlayacaksınız.

YAY
KARİYERDE SIÇRAMA
Güneş tutulması iş hayatınıza karmaşa getirirken sizden de yeni sorumluluklar üstlenmeniz beklenecek. Zorlukların üstesinden gelirseniz kariyerinizde bir basamak yükselebilirsiniz. Üstlendiğiniz yeni görevle beraber 27 Haziran’dan itibaren rahatlıkla maaş artışı isteyebilirsiniz.

OĞLAK
KARAR SİZİN
Oldukça sosyal bir hafta olacak. İlginç biriyle tanışıp onu daha yakından tanımak isteyeceksiniz. Eğer uzun vadeli bir ilişkiniz varsa ayrılmayı aklınızdan geçirebilirsiniz. Yeterince çaba sarf ederseniz güneş tutulması size ilişkinizi tamir edip eski heyecanları yeniden tatma fırsatı sunacak.

Haberin Devamı

KOVA
EVDE YENİLENME

Son zamanlarda evinizi değiştirmeye veya yenilemeye dair bir plan yaptıysanız bu hafta bunu gerçekleştirmek için ilk adımı atacaksınız. 2 Mayıs’ta teknik bir engele takılabilirsiniz ancak 3 Mayıs’ta hayatınızdaki bir erkek bu soruna el atacak ve planlarınız işleyecek.

BALIK
ÖNEMLİ GÖREV

Bu hafta yapacağınız bir konuşma veya yazışma bu senenin en önemli anlarından biri olacak. Sosyal veya mesleki bir organizasyonda yeni bir pozisyon edinmeniz olası. Bu pozisyon size büyük sorumluluk getirecek ancak seyahat imkânları ve aldığınız tatmin buna değecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!