Avantaj iyi averaj kötü

Güncelleme Tarihi:

Avantaj iyi averaj kötü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2014 01:47

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğa yürüyen lider Altınordu, son üç haftaya Ankaragücü’nün 6, Alanyaspor’un 7 puan önünde girerek büyük avantaj elde etmesine rağmen ikili ve üçlü averajda rakiplerinin gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

Üç takımın sezonu aynı puanda bitirmesi halinde başvurulacak üçlü averjda Alanya 7 puanla zirvede, Altınordu 4 puanla son sırada yer alıyor.


İkili averajda da Alanyaspor’un gerisinde kalan Şeytan, Ankaragücü ile eşit durumda olduğu için, iki takım arasındaki muhtemel puan eşitliğinde genel averaja bakılacak. Alanyaspor-Ankaragücü arasındaki ikili averajda ise Başkent ekibi önde. Altınordulu kurmaylar, bu hesaplara girmemek için tüm maçları kazanıp, uzak ara şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Şirince’de kahvaltı

ALTINORDULU futbolcular ve teknik heyet pazar günü İzmir’de oynanacak Kızılcahamamspor maçı öncesi Şirince Köyü’nde kahvaltı yaparak stres attı. Takımın moralinin üst seviyede olduğunu belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Sarı kart cezalısı kalecimiz Evren dışında eksiğimiz yok. Elmacık kemiğinin üstüne dikiş atılan Sinan forma giyebilecek durumda. Kazanıp avantajımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. Alsancak Stadı’nın açık tribününü taraftara açma kararı alan Şeytan, bu bölümde sadece futbol okulu öğrencileri ve ailelerine yer verecek.

Haberin Devamı

Yiğit’e milli görev

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, pazartesi günü Hırvatistan’da başlayacak UEFA Çalışma Grubu Antrenör Eğitimi’ne, Altınordu Futbol Akademisi Direktörü Nedim Yiğit’i de davet etti. Futbol federasyonları arasında bilgi alışverişini ve işbirliğini artırmak amacıyla yapılan organizasyona kendisini davet eden Terim’e teşekkür eden Yiğit, “Diğer ülke ve kulüplerin gelişim programlarını inceleme fırsatı bulacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!