Arda Turan adım adım Manchester'a...

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan adım adım Manchestera...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 11:16

David Moyes'in yerine menajer arayan İngiliz devi Manchester United'ın şimdiye kadar görüştüğü tek isim Louis van Gaal'in aklı fikri Arda Turan'da.

Haberin Devamı

David Moyes'in yerine menajer arayan İngiliz devi Manchester United'ın şimdiye kadar görüştüğü tek isim Louis van Gaal'in aklı fikri Arda Turan'da.

David Moyes'in gönderilmesinden sonra köklü değişikliklere imza atacak olan Manchester United, yeni kadro oluşturmak için kollarını sıvadı. Gazeteport'tan Ali Eser'in haberine göre, Everton mağlubiyeti sonrası görevine son verilen ve Giggs'e emanet edilen takımın yeni bir isim arayan İngiliz devi şimdiye kadar sadece Hollanda'nın teknik direktörlüğünü yapan Louis van Gaal ile görüştü.

Listede ünlü isimler var. Manchester'da yönetim birini seçecek ama van Gaal ile yapılan görüşmede Hollandalı teknik adam yönetime alıınacak futbolcuların isimlerini de verdi. Bunların biri de milli futbolcumuz Arda Turan.

2011-2012 sezonunda Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olan ve gösterdiği performansla İspanya'da taraftarların sevgilisi haline gelen 27 yaşındaki futbolcunun futbolunu çok beğenen ve silbaştan yaratacağı ekipte O'nu takımın beyni yapacağı da öğrenildi. Atletico Madrid'in salı günü Chelsea ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını izleyen Hollandalı teknik adam bu karşılaşmada Arda'ya bir kez daha hayran oldu.

Son yarım saatte oyuna dahil olmasına karşın attığı deparlar, ince çalımlar ve akıl dolu paslarıyla takımın en iyileri arasında gösterilen Arda için İngiliz basınından bir de görüşme detayı geldi. Yazılanlara göre van Gaal geçen hafta buluştuğu İngiliz yöneticilere, "Atletico O'nun için ne isterse verilmeli. Böyle bir değer, çok daha iyi takımları hakediyor" cümlesini kullanmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!