Ali Koç'un bu kez rotası CHP oldu

Güncelleme Tarihi:

Ali Koçun bu kez rotası CHP oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 16:31

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle “Adalete Fener Yak Kampanyası”nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri kampanya kapsamında belirlenen ilgililer ile görüşmelere devam ediyor.

Haberin Devamı

1907 Fenerbahçe Derneği başkanı Ali Y. Koç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Simla T. Beyazıt, Fethi Pekin, Ruşen Çetin ve Can Gebetaş; “Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerin sözde şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil bir şekilde yargılanması talebiyle” Dernek tarafından başlatılan "Adalete Fener Yak" kampanyası kapsamında, kampanyanın ilgilileri ile görüşmeleri sürdürüyor.

Hafta başında Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Dernek Başkanı Ali Y. Koç ve Dernek Yöneticileri dün de CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, 40 günde 500 bini aşkın kişinin Adalete Fener Yak kampanyası kapsamında imza attığını vurgulayan Ali Y. Koç, “Bu imzaları kampanya başlarken belirlenen ilgililere iletmeye devam ediyoruz. Tek talebimiz yeniden ve adil yargılanmanın sağlanmasıdır. Çağrımıza destek veren herkesi, hepimizi adalete olan inancımız bir araya getirdi. Adaletin renginin olmadığını bu kampanyada bir kez daha gördük. Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı hafta başında kampanyamızın ilgililerinden Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye iletmiştik. Bugün ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Hukuk, evrensel kurallarla, bağımsız kurumlarıyla ve hukukçularımızın vicdanlarıyla bir bütün olarak işler. Bizler hukuka güveniyoruz. Talebimizin dikkate alınacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Change.org/tr üzerinde devam eden kampanyaya destek veren 500 bini aşkın imzayı ve yorumları 34 klasör ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sunan 1907 Fenerbahçe Derneği, toplanan imzaları önümüzdeki günlerde başta Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek ve Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ olmak üzere kampanyanın ilgililerine iletmeye devam edecek.

Haberin Devamı

Ali Koçun bu kez rotası CHP oldu

Haberin Devamı

Ali Koçun bu kez rotası CHP oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!