Basketbolcuların Kemer kampı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Basketbolcuların Kemer kampı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 16:39

Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Başantrenörü Aksu: "Hazırlık maçı verimli oldu ama daha çok maç yapmamız gerektiğini gördük" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Genç Milli Takımı, Kemer ilçesindeki kamp çalışmalarını, Antalya Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçıyla tamamladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Kemer Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kampa biri bayan 15 sporcu katıldı. Kamp çalışmalarının son gününde Genç Milli Takımı, Antalya Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. 6 periyot üzerinden oynanan maç, Genç Tekerlekli Sandalye Milli Takımı'nın 103-96 üstünlüğüyle sona erdi.

Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Başantrenörü Can Aksu, yaptığı açıklamada, hazırlık maçının kendileri için çok verimli geçtiğini, eksiklerini ve hatalarını gördüklerini söyledi. Hazırlık maçında bütün sporcuları oynattıklarını belirten Aksu, ilk hazırlık maçında sporcuların ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydetti.

Aksu, Antalya Büyükşehir Belediyespor'un 1. Lig'de oynayan iyi bir takım olduğuna değinerek, şöyle konuştu:

"Hazırlık maçı verimli oldu ama daha çok maç yapmamız gerektiğini gördük. Çünkü oynayan her sporcu kendini ispatlamaya çalışıyor. Biz de onların eksiklerini görüp ona göre önlem alıyoruz. Eylül ayında İtalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na kadar maçlarımız devam edecek."

BAKMADAN GEÇME!