Büyükşehir'de bayram bitmedi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirde bayram bitmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 01:51

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu'daki 23 Nisan şenliklerinden sonra Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin düzenlediği ‘Çocuk Festivali’ne imza attı.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği "Çocuk Şenliği" büyük ilgi görürken, Bayraklı Ord. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'nda da başka bir bayram coşkusu yaşandı. İzmir Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin düzenlediği "Çocuk Festivali"ne ilgi büyük oldu. İzmir'in farklı semtlerinden kaldırılan otobüslerle Bayraklı'ya gelen çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşarken, uzun soluklu etkinliğe binlerce çocuk ve ailesi katıldı.

Çok Amaçlı Salon'da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çalıkuşu Çocuk Kulübü Kukla Gösterisi, Gaziemir ve Bayraklı Sosyal Destek Merkezleri jimnastik gösterileri ile başlayan etkinlikler, Toros Sosyal Destek Merkezi tiyatro oyunu, Ulusal Down Sendromu Derneği Engelsizmir zeybek ekibi gösterisi, Egekent Sosyal Destek Merkezi bağlama dinletisi, Karabağlar Sosyal Destek Merkezi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çocuk Kulübü Korosu ve Yenişehir Çocuk ve Gençlik Merkezi müzik dinletisi ile devam etti. Gösterileri izleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pervin Şenel Genç, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Ferhan Şirvan da çocuklar için yazdığı "Umuda Yolculuk" isimli kitabını dağıttı. Halk oyunları gösterisi, modern dans gösterisi, müzik dinletileri ile devam eden etkinliklerde, çocuklar için maske, kum boyama, resim, karikatür, ebru, seramik, taş boyama ve kukla yapım atölyeleri düzenlendi. Sabah saatlerinde başlayan festival akşam saatlerine kadar sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!