İşte sürpriz kararın perde arkası

Güncelleme Tarihi:

İşte sürpriz kararın perde arkası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 13:23

Geçtiğimiz günlerde TFF'den istifa eden Ufuk Özerten'in bu kararının ardındaki ayrıntılar neler?

Haberin Devamı

TFF’den şok bir şekilde istifa eden Başkanvekili Ufuk Özerten’in istifası dün gün Hürriyet’te gerekçeleri ile birlikte yer almıştı: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26279058.asp

Bu gerekçelerin bir tanesi de Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören arasında yapılan toplantıda Ufuk Özerten’in yer almamasıydı. Özerten bu toplantıda yer almasına izin verilmemesi üzerine sıkıntılar yaşamıştı. Tüm bu olumsuz gelişmeler üst üste geldiğinde Özerten’in istifası kaçınılmaz olmuştu.

Peki Özerten, Aziz Yıldırım ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören arasındaki bu toplantıda neden yer almamıştı. Demirören bu görüşmede Özerten’in olmasına neden izin vermemişti?

Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Sivasspor deplasmanlarında tartışmalı hakem kararlarının ardından Elazığspor karşılaşmasında da Cristian’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalmış ve Aziz Yıldırım yöneticiler ile birlikte TFF’ye gitme kararı almıştı.

Haberin Devamı

TFF Başkanvekili Özerten bu ziyaret öncesinde Fenerbahçe’nin hakem hatalarından şikayet etmek için geleceğini bildiğinden sarı lacivertlilerin lehine yapılan hakem hatalarından bir dosya hazırlatır…

Yıldırım Demirören ile görüşen Özerten toplantıya bu dosya ile girmek istediğini ve Fenerbahçe lehine de hakem hataları olduğunu belirtmek istediğini söyler.

Ancak Demirören bu öneriyi “ Zaten Fenerbahçeliler gergin. Buraya gelip şikayetlerini iletip gidecekler. Böyle bir şeye gerek yok” diyerek reddeder.

Ancak bu gerekçeler Özerten'in istifasında bardağı taşıran son damlalar olur. Özerten bir çok gelişmenin yaşanması üzerine istifa kararını almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!