Atilla Dorsay ile film analizi

Güncelleme Tarihi:

Atilla Dorsay ile film analizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 11:59

Hürriyet Dünyası Bağımsız Yayıncı Ağı Bumerang Network, #bumerangdeneyimgunleri kapsamında üyelerine muhteşem bir deneyim yaşattı.

Haberin Devamı

Bumerang bloggerları, 22 Nisan Salı günü Hürriyet Dünyası Çetin Emeç Salonu'nda usta film eleştirmeni Atilla Dorsay ile Billy Wilder’ın yönetmenliğini yaptığı 1950 yapımı bir kara film olan Sunset Bulvarı’nı izleyip filmi analiz etme keyfini yaşadılar.

Bumerang Network’ün bu teklifini memnuniyetle kabul ettiğini belirten Atilla Dorsay; “Blogger dünyasının bildiği bir dünya olmadığını ama bu aktif dünyanın keşfedilip öğrenilmesi gerektiğini” vurguladı.

Bumerang’ın sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışmada kazanan 25 blogger, film gösterimi öncesinde Atilla Dorsay ile Sunset Bulvarı hakkında görüş alışverişi yaptılar. İzlenilen Sunset Bulvarı filminin anonim bir yapıt adayı olduğunu belirtten Dorsay, filmin yönetmeni Billy Wilder’ın en sevdiği filmlerinden biri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Atilla Dorsay vermiş olduğu ön bilgiler sonrasında tüm katılımcılarla birlikte filmi izledi. Keyifle izlenen filmin ardından etkinliğe katılan bloggerlar merak ettikleri soruları Atilla Dorsay’a iletti. İzlenen filmin haricinde gündemde yer alan ve ses getiren filmleri de değerlendiren Dorsay, her katılımcıyla ayrı ayrı ilgilenip onlara unutulmayacak keyifli anlar yaşattı.

Bloggerlar bu keyifli geçen buluşma sonrasında Atilla Dorsay ile hatıra fotoğraf çektirip kitaplarını imzalatma imkanı yakaladılar.

#bumerangdeneyimgunleri sloganıyla yoluna devam eden Bumerang ekibi üye bloggerları için daha birçok ilki gerçekleştireceklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!