Mehmet Ekici'ye yol göründü!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ekiciye yol göründü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 11:26

Bundesliga kulüplerinden Werder Bremen'de forma giyen Mehmet Ekici'nin sezon sonunda kulüpten gönderileceği kesinlik kazandı.

Haberin Devamı

Sporx.com’un haberine göre Almanya Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Werder Bremen'in sportif direktörü Thomas Eichin, sezon sonundaki transfer planlarını açıkladı.
Eichin; "Geldiği zaman takıma direkt katkı verecek, orta sahada görev alan bir yıldız arıyoruz. Ofansif bir oyuncu olacak ve golcü kimliği bulunacak. Eğer böyle bir isim bulabilirsek harekete geçeceğiz" dedi. Alman basını ise bu açıklamanın ardından Werder'in listesinde Gabbiadini, Simon Zoller ve Domenico Berardi'nin olduğunu belirtti.
Teknik direktör Robin Dutt'un kadrodan memnun olduğunu belirten Eichin, Di Santo, Garcia, Caldirola ve Makiadi'yi takımda tutmak istediklerini belirtti.

MEHMET EKİCİ YORUMU: "GELİŞİMİ DURMUŞ..."
Mehmet Ekici ile Lukas Schmitz'in geleceği ile ilgili sorulan soruya Eichin; "Takım olmalı ve takımı da geliştirmeliyiz. Kendini geliştiren bir takım istiyoruz ve gelişimi durmuş oyuncuları göndereceğiz" açıklamasını yaptı.
Mehmet Ekici'nin kulübüyle 2015 sezonu sonuna kadar sözleşmesi var ve 1.8 milyon euro ücret alıyor. Bu ücretin Bundesliga'da ödenmeyeceği ve Rusya ile Türkiye'den ödenebileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!