Selfie değil özçekim

Güncelleme Tarihi:

Selfie değil özçekim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 01:23

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, 23 Nisan Resepsiyonu'nda, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Grup Başkanvekili Oktay Vural ile çekilmiş pozunu Twitter'dan paylaştı. “23 Nisan TBMM resepsiyonu, ilk selfie denemem” yazan Akşener ikinci fotoğrafa Vural'ın uyarısıyla "Özçekim" yazdı.

Haberin Devamı

MUHALEFETTEN TERS KÖŞE YANITI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Resepsiyonu'nda, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin “Sağımız solumuz belli olmaz. Yine ters köşeye yatabilirsiniz” açıklamasına, “Önce ne söylediğini bilmesi, anlatması lazım. Sağının solunun olmadığını söylediğine göre kafasında bir şey yok öyle anlaşılıyor” karşılığını verdi. Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı adayınızı ne zaman açıklayacaksınız?” sorusuna “Her partinin beklediği kadar bekleyeceğiz” sözleriyle yanıtladı.
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de resepsiyonda Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarına değindi: Ters köşe ne olur, aynı şeyi Abdullah Gül yapar olur. Tekrar aynı şeyi yapması, 2007’ye göre yine doğru çizgi olur. 2007 esas alınırsa o zaman Abdullah Gül'ün ‘Benim adayım kardeşim Tayyip Erdoğan’ demesi lazım. Esas ters köşe bizde. Ters sekiz gibi oldu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!