Ronaldo'dan çocuklara armağan

Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Derneği (ÇAGEDER), Four Seasons Otel’de balo düzenledi.

Haberin Devamı

ÇAGEDER Başkanı Elif Erol’un ev sahipliği yaptığı geceye iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gamze Karaman’ın sunduğu baloda Fenerbahçeli futbolculardan Pierre Webo’nun forması açıkartırmayla 10 bin, Caner Erkin’in forması 14 bin, Raul Meireles’inki de 14 bin liraya satıldı. Gecenin sürprizi ise dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’dan geldi. Ronaldo’nun Meireles aracılığıyla ÇAGEV’e bağışladığı imzalı yeni sezon forması da açıkartırmaya sunuldu. Formayı 15 bin TL’ye Mobiltel’in sahibi Aydın Mıstaçoğlu aldı. Özcan Deniz’in söz verdiği halde son anda gelmekten vazgeçtiği yardım gecesinde Soner Sarıkabadayı ve Ege ücret almadan sahneye çıktı. “Kozalar Projesi” kapsamında çocukların çektiği fotoğrafların da satıldığı etkinlik, DJ müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Notre Dame’ın Kamburu İstanbul’da

Haberin Devamı

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri “Notre Dame’ın Kamburu”ndan uyarlanan “Notre Dame de Paris” müzikali, ilk kez Türk sanatseverlerle buluştu. Fransız ekip, müzikali önceki gün Zorlu Center PSM’de sahneledi. Akbank’ın öncü sponsorluğunu üstlendiği, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı geceye Akbank Private Banking’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltık Galatalı ev sahipliği yaptı. Saltık Galatalı, “Sanata, sanatçıya ve kültür sanatın daha geniş kitlelerle buluşmasına yönelik desteğimiz sürecek” dedi.

Hayata +1 Değer

Down Sendromu Derneği’nin organize ettiği “Hayata +1 Değer” projesi için ünlü isimler Palladium AVM’de bir araya geldi. Yeşim Salkım, Ivana Sert, Özge Ulusoy, Yeşim Erçetin, Buket Dereoğlu, Ece Vahapoğlu, Gülay Kamaz, Ebru Destan, Canan Hoşgör, Simge Tertemiz, Gülşah Saraçoğlu ve Sezer Derelioğlu, down sendromlu çocuklarla birlikte pasta yaptı. Etkinliğe kendi çocuklarını da getiren ünlüler, daha sonra down sendromlu çocuklarla birlikte 2 bin adet balonu gökyüzüne bıraktı.


Happily 9 yaşında

Bebek’teki Happily Ever After, 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı. Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliği yaptığı kutlama, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Yazarın Tüm Yazıları