Orduspor'da hedef Metin Diyadin

Güncelleme Tarihi:

Ordusporda hedef Metin Diyadin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 17:01

PTT 1 Lig ekiplerinden Orduspor, liginin sonuna 2 hafta kala teknik direktör değişikliğine gitti.

Haberin Devamı

Tekrar lige çıkmak için büyük uğraş veren Orduspor, geçtiğimiz hafta alınan kritik Bucaspor mağlubiyet sonrasında teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Orduspor’un ikinci ligden alıp süper lige taşıyan Metin Diyadin ile yeniden görüşen Yönetim; “Kendisinin bizim takım için yaptıklarımızı biliyoruz. Takım zor durumdayken aldı, bizi süper lige taşıdı. Tekrar aramızda görmek istediğimizi Diyadin'e ilettik. En kısa zamanda yanıtını verecek. Şu anda 4 .sıradayız ve 2 maç kaldı. Balıkesir ile 2, Ankaraspor ile 1 puan fark var. İkinci olup playoff oynamadan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu başarı için Metin Diyadin’e güveniyoruz” şeklinde konuştu.


DİYADİN OLUMSUZ YAKLAŞIYOR
Yönetimden Adem Türkmen ile bir süre görüştüklerini ancak kararının olumsuz olduğunu ifade eden Metin Diyadin ise şunları kaydetti: "Orduspor'un teklifi konusunda şu an için olumlu düşünmüyorum. Daha önce Ordu'da ve Orduspor'da güzel şeyler yaşadık. Açıkçası Orduspor'a ve Ordu'ya sempatim de var. Orada sevildiğimi de biliyorum. Bu konuda hiç sorun yok. İnşallah bir gün yeniden olacak ama şu an için değil. Takımdan ayrılan Erkan Sözeri de benim arkadaşım. Olumsuz olmasındaki sebepler arasında bu da var. Açıkçası son bölümde 2-3 maç almak çok uygun değil. Benim karakter yapıma ters. Prensip ve profesyonellik anlamında bugün tarihi itibarıyla çok zor."

Diyadin, Orduspor yönetimine tekliften dolayı teşekkür ederek, "İnşallah Orduspor iki sene önce yaşadıklarını bu sezon yeniden yaşar ve Süper Lig'e çıkar. Bunu gönülden istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!