Gökçek'in 5. dönemine Ege molası

Güncelleme Tarihi:

Gökçekin 5. dönemine Ege molası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 02:13

30 Mart’ta 5. dönem için Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Melih Gökçek, dün koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Ege Çetin’e devretti. Başkan Ege Çetin, ilk talimatı olarak okul zeminlerinin tartan pist yapılmasını istedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde makam koltuğunu Muazzez Karaçay İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ege Çetin’e devretti. Başkan Çetin, Gökçek’in, “Ankara’yı yeşil buluyor musun” ve “Yeni kare ağaçları nasıl buluyorsun” sorularına, “Ankara’yı oldukça yeşil bir kent ve yeni ağaçları beğeniyorum” karşılığını verdi. Okullarda oyun oynadıkları zeminlerin daha esnek bir malzeme ile kaplatılması için gerekli talimatları vereceğini belirten Çetin, “Arkadaşlarım yere düştüğünde yaralanmaması için okullarda zeminlere tartan pistler yapılmalı. Birçok bölgede ayrıca yeşillendirme çalışması başlatabiliriz” dedi.

YENİ GENEL SEKRETER BALCI

Büyükşehir Belediyesi’nde Kamil Kılıç’tan boşalan Genel Sekreter’lik koltuğuna daha önce Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ni yürüten Asım Balcı’nın atandığını duyuran Gökçek, Balcı’nın önümüzdeki hafta iş başı yapacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!