Kaan kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kaan kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 16:35

Henüz 17 yaşındaki Kaan Önder, bu sezon ilk kez ETCC’de BMW 320si ile start aldı. Ehliyeti bile olamamasına karşın güçlü rakiplerin arasında yer alan genç sürücü, Türk motorsporlarında da bir ilke imza attı. Kaan yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle 2'nci yarışı tamamlayamadı ancak takım arkadaşı Aytaç Biter podyumda Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı.

Haberin Devamı

Borusan Otomotiv Motorsport’un (BOM) pilotu olarak 2010 yılından bu yana Borusan Otomotiv ve Castrol ile desteklenen henüz 17 yaşındaki Kaan Önder bu sezon ilk kez ETCC’de BMW 320si ile start aldı. Henüz ehliyeti bile olamamasına karşın ETCC serisindeki güçlü rakiplerin arasında yer alan Önder, bu sayede Türk Motorsporlarında da bir ilke imza attı.

Kaan kaza yaptı

"ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİM"

Ancak genç sürücü otomobilin başka bir otomobil ile yaşadığı temas sonrası talihsiz bir kaza geçirdi. Bu yüzden 2'nci yarışı tamamlayamayan Kaan Önder herhangi bir sağlık problemi yaşamadı. Bu serideki yarışlara sezon boyunca devam edecek Kaan, "Tecrübelerimi her geçen gün geliştirip her yarışta daha başarılı sonuçlar almak için çalışmalara devam edeceğim" dedi.

Kaan kaza yaptı
16 yaşında F1 otomobiline bindi

Haberin Devamı

TÜRK BAYRAĞI PODYUMDA

BOM’un bu sezon araç parkına kattığı 330 hp güç üreten 1,6 lt Turbo motora sahip BMW 320 TC ile yarışan Aytaç Biter ise yoğun sağanak yağış altında gerçekleşen her iki yarışı da kendi klasmanında 3’üncü bitirerek podyumun 3’üncü basamağında Türk Bayrağı’nı dalgalandırdı. Biter; “Borusan Otomotiv Motorsport ile 22’inci uluslararası yarışımın ve takımımın tecrübesiyle bu başarıyı elde ettik. Uluslararası arenada kazandığımız bu başarıyla mücadelemizi yurtdışında, podyumun daha üst basamakları için sürdüreceğiz” dedi.

Kaan kaza yaptı

mkivanc@hurriyet.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!