Merdivenden düşen asker beyin kanamasından öldü

Güncelleme Tarihi:

Merdivenden düşen asker beyin kanamasından öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 16:32

SİVAS 5’inci Piyade Tugay Komutanlığı’nda bir aylık asker olan 20 yaşındaki piyade er Mehmet Yıldız, ayağının kayması sonucu merdivenlerden düşünce, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Talihsiz askerin cenazesi, törenle memleketine uğurlandı.

Haberin Devamı

Adana’nın Çukurova İlçesi Küçükçınar köyünde yaşayan Emine-Nihat Yıldız çiftinin 4 çocuğundan 3’üncüsü olan Mehmet Yıldız, askerlik görevini yapmak için 21 Mart günü Sivas 5’inci Piyade Tugay Komutanlığı 4’üncü Bölük 2’inci takıma gelerek teslim oldu. 20 Nisan günü kaldığı koğuş katından bir alt kata inmek isteyen 1994/1 tertip piyade er Mehmet Yıldız merdivenlerden inerken ayağının kayması sonucu dengesini kaybederek yere düştü.

Başını merdivenlere çarpan er Yıldız olay yerine çağrılan ambulans ile Numune Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yapılan otopsinin ardından hastane bahçesinde Mehmet Yıldız için tören düzenlendi. Törene 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır ile askeri personel, Yıldız’ın annesi Emine ve babası Nihat Yıldız ile bazı yakınları katıldı. Bir hayli üzgün olduğu gözlenen aileyi Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır teselli etmeye çalıştı.

Törenin ardından Yıldız’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Memleketi Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Küçükçınar köyüne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!