Umut veren rakamlar

Güncelleme Tarihi:

Umut veren rakamlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 02:01

SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta üst üste 4 maçını kazanmasına rağmen lider Giresunspor’la 6 puanlık farkı eritemeyen Göztepe, final etapları öncesi yakaladığı istikrarlı çizgiyle camiasına umut verdi.

Haberin Devamı

Bu sezon bileği sadece 4 kez bükülen Göz-Göz, 3 mağlubiyeti bulunan Kırmızı Grup lideri Altınordu’dan sonra 2. Lig’in en az yenilen ikinci takımı oldu.

İkinci yarıda yalnızca bir kez mağlup olan Göztepe’nin bu performansına 2. Lig’de sadece grup liderleri Giresunspor ve Altınordu yetişebildi. Kalesinde 21 gol gören Altınordu ve Hatayspor’dan sonra 25 golle 2. Lig’in en az gol yiyen takımı olan sarı-kırmızılılar, 31 maçta 15 galibiyet elde ederken, 12 beraberlik İzmir temsilcisinin zirve yolunu tıkadı.

Özkul anısına

GÖZTEPE geçen ay hayatını kaybeden eski Başkan Bülent Özkul anısına futbol turnuvası düzenleyecek. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yarın (perşembe) Gürsel Aksel Tesislerinde yapılacak U12 turnuvasına Göz-Göz’ün yanı sıra Fenerbahçe, Karşıyaka, Altay, Bucaspor ve İzmirspor katılacak. Turnuva saat 10.00’da başlayacak.

Haberin Devamı

Hentbolcular finalde

GÖZTEPE’de bu sezon Başkan Hüseyin Altınbaş’ın desteğini alan hentbol takımı 1. Lig’de Dörtlü Final Grubu’na kalmayı başardı. Göz-Göz Play-Off Yarı Final Grubu’nda Akçaabat Tütünspor’u 32-28, Rize Gençlik Spor’u 33-26 yenerek finalleri garantiledi. Gözepe’nin yanı sıra Rainbow Kayseri, Selçuklu Belediyesi ve Amasya Taşova’nın katılacağı finaller 28-30 Nisan tarihlerinde Kastamonu’da yapılacak. İlk iki sırayı elde edecek takımlar Süper Lig’e yükselecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!