Hagi: Ahh benim gibi biri olsa!

Güncelleme Tarihi:

Hagi: Ahh benim gibi biri olsa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 14:58

Galatasaray şu sıralar, teknik açıdan bir lider oyuncu için sıkıntı çekiyor.

Haberin Devamı

Şöyle gerilere döndüğümüzde, lider oyuncu yanı sıra teknik adam da zorlaştı.

Galatasaray’da 2004 yıllarında teknik adam olarak görev yapan Hagi bu eksiklikten bir hayli üzgündü, Galatasaray’ın en önemli eksiği açıklarken de şunları söyledi: “Ahh saha içinde benim gibi biri olsa.”

Kendisini fazla övmemek istemediğini de belirten Hagi “Benim gibi bir futbolcuyu kem istemez ki… Bir yıldız düşünün, oyunun kaderini değiştiriyor ama arayıp bulamıyorum” diyordu.

Takım içinde oyuncular arasında rekabet olmadığını, bu durumun şimdide göz önüne alırsak Hagi, bugünlerin geleceğini tespit etmiş ki, Galatasaray’da şimdi aynı durumda.

“Galatasaray’a gelecek olan oyuncu önce, UEFA ve şampiyonlar liginde oynamalı. Futbolla yatıp, futbolla kalkıyorsan, bunu yapmak zorundasın. Bir kupayı kazanan Galatasaray’da forma giyen oyuncuların hepsinin heykeli dikilmeli , bundan sonra bunu görmek zor” demişti.

Haberin Devamı

Artık bir bilim halinde, herkes biliyor havasında ama iş öyle değil, en ufak hatalar kişinin sonun hazırlıyor. Bana göre uzun yıllar Türk takımları Avrupa’da başarılı olacağına inanmıyorum...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!