Bir bilene sormalı

Yürümeyen veya sorun çıkartan durumları çözmek için geçici yöntemlere başvurmamayı tercih etmemiz gereken, her işi bir bilene sormanın ve kalıcı şekilde çözmenin önemli olduğu bir gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Bazı fikirlerinizi veya haksızlık içerdiğini düşündüğünüz şeyleri tarafsız şekilde ele alabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Boğa
Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Uzlaşma sağlanması veya pazarlık yapılması gereken konularda atmosfer uygun görünüyor.

İkizler
Yaratıcılık gerektiren işlere hız vermek, önemli amaçlar için çalışmak veya belli konularda kâr elde edebilmek için uygun koşullar mevcut.

Yengeç
Önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz alanlarda çaba gösteriyorsunuz. Eğer bazı endişeleriniz varsa bardağın yanlış tarafına odaklandığınız içindir.

Aslan
Belli iş veya düzenlemelerin üzerinden geçilmesi ve bazı yerlerinde düzeltmeler yapılması gerekebilir. Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Haberin Devamı

Başak
Partneriniz, çalışma arkadaşlarınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişiler bazı girişimleriniz veya işleriniz hakkında size doğru fikirler verebilirler. Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Terazi
Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız. Ancak fazla kuralcı davranarak, yararınıza olabilecek şansları kaçırmamanızda fayda var.

Akrep
Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay
Ekip çalışması, grup etkinliği, işbirliği gerektiren veya gayrimenkullerle ilgili konularda sandığınızdan daha fazla desteğe sahip olduğunuzu unutmalısınız.

Oğlak
Bugün görev ve sorumluluklarınızı yetiştirmek için oldukça yorulabilirsiniz. Ancak, gün içerisinde size yardım etmeye çalışan kişiler işinizi kolaylaştıracaklar.

Kova
Dilediğiniz sonuçları getirmeyeceğini veya arzu ettiğiniz geliri sağlamayacağını düşündüğünüz günlük rutin akışınızın parçası olan işleri yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Balık
Çevrenizdeki kişiler ve size hayranlık duyan gruplar size her türlü yardıma hazırlar. Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları