Peki ya geliri ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Peki ya geliri ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 12:21

Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerini satan Fenerium ön yüzünde 'Fenerbahçe Korkmaz' arka yüzünde ise 'Fenerbahçe Yıkılmaz' isimli tişörtleri satışa çıkardı. Tişörtler 34,95 TL'ye satılacak. Tişört akıllara "Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe Yıkılmaz" tezahüratını getiriyor. Tişörtün gelirinden Ali İsmail'in ailesine pay verilmesi şimdilik kulüp tarafından düşünülmüyor. Ali İsmail'in ağabeyi Gürkan Korkmaz ise kendileriyle Fenerbahçe'nin iletişime geçmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Gezi Parkı eylemlerinde yaşamını kaybeden 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın ismi Fenerbahçe taraftarı tarafından benimsendi. Hatta Ali İsmail’in ailesi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda takımın bir maçını bile izlemişti. “Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe yıkılmaz” isimli tezahürat ise tribünlerde sıkça söyleniyor.

ALİ İSMAİL İMASI YOK

Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerini satan Fenerium ise ön yüzünde ‘Fenerbahçe Korkmaz’ arka yüzünde ise ‘Fenerbahçe Yıkılmaz’ isimli bir tişört bastırdı. Tişört ilk bakışta Ali İsmail Korkmaz’a bir gönderme olarak algılandı. Fenerbahçe yönetiminden üst düzey bir yetkili ise tişörtte Ali İsmail Korkmaz imasının bulunmadığını söyledi. Aynı yetkili 34,95 TL’ye satılacak tişörtün satışından Ali İsmail Korkmaz’ın ailesine şimdilik bir pay vermeyi düşünmediklerini belirtti ve ,”Fenerbahçe gerekirse Ali İsmail için görevini yapar” dedi.

Haberin Devamı

TEMENNİMİZ PARANIN PROJELERDE KULLANILMASI

Konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr’ye konuşan Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi Gürkan Korkmaz Fenerbahçe’nin tişört için kendileriyle iletişime geçmediğini söyledi. Korkmaz, “Ali İsmail adına bir vakıf kurmayı düşünüyoruz. Tişörtten elde edilecek gelirin en azından bir kısmının Ali İsmail için yapılacak projelerde kullanılması arzusundayız. Fenerbahçe’nin Ali İsmail için yaptıklarını da göz ardı edemeyiz. Temennim Ali’nin adını yaşatmak için yapılacak projelerde tişörtten gelecek paranın kullanılmasıdır” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!