Öğretmenler öğrenci oldu

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler öğrenci oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 11:23

İzmir’in Konak İlçesi’ndeki Mimar Sinan İlkokulu’nda öğretmenler ve okul yöneticileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam ve sınıfları, bir dersliğine öğrencilere bıraktı.

Haberin Devamı

Bir dersliğine öğretmen ve yönetici olan Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, kendi sıralarında oturan öğretmenleri sordukları sorular ile adeta sınavdan geçirdi. Öğrencilerin sorduğu sorulara cevap vermek isteyen öğretmenler, parmak kaldırarak söz istedi. Okul Müdürü koltuğuna oturan üçüncü sınıf öğrencisi Nurten Özer ise hem öğrencilerin hem de kendi taleplerini dile getirdi. Aynı zamanda okul meclis başkanlığı görevini yürüten Özer, sınıflara saat konulmasını, bozuk olanların tamirini, tuvaletlerin temiz tutulmasını, okul duvarlarının boyanmasını, velilerin okul kapısında kendilerini beklerken sigara içmemesini, yerlere çöp atılmamasını ve sınıfta ders sırasında gürültü yapılmamasını istedi, uyarılarda bulundu.

Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Alev Şenkardeş, öğrencilerin ulusal bayramların önemini daha iyi kavramaları her yıl sınıflarda 23 Nisan etkinlikleri düzenlediklerini, öğrencilerin yaptıkları resimler ve Türk bayrakları ile sınıfları süslediklerini belirterek, "Öğrencilerimizi bayrak, Atatürk, vatan sevgisi ile yetiştiriyoruz. Yılda bir kez de olsa onlarla yer değiştirerek, birbirimizle empati kuruyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Alsancak Lions Kulübü de öğrencilere, 23 Nisan nedeniyle hikaye ve masal kitapları hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!