Öğrenciler hayallerini uçurdu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler hayallerini uçurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 02:01

UŞAK'ta 80 öğrenci, "eTwinning' projesi kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde hayallerini yazdıkları uçurtmalarıyla gökyüzünü renkgarenk yaptı.

Haberin Devamı

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu tarafından yürütülen "eTwinning" projesi kapsamında, "Uçurtmalarla çok daha yükseklere' isimli şenlik düzenlendi. Çocuklar yaptıkları rengarenk uçurtmaların üzerlerine hayallerini yazdı. Kemalöz mahallesi TOKİ konutları Pazar yerinde düzenlenen şenliğe, 8 ilkokuldan 80 öğrenci katıldı. Gökyüzünün uçurtmalarla renklendiği etkinlikte Öğrenciler, Görsel sanatlar ve teknoloji tasarım öğretmenlerinden de yardım aldı.

Öğrenciler hayallerini uçurdu

Proje ile amaçlarının öğrenci ve öğretmen ilişkileri güçlendirmek olduğunu aktaran Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, "Okullarımızın sosyal yönlerinin vurgulanması, öğrenci, veli, öğretmen ilişkilerinin güçlendirilmesi bizim için çok önemli. Bu bağlamda proje hazırlama kültürünün yaygınlaşması amacıyla yapılan çalışmamıza gönüllülük esasına dayalı olarak ilimizden yaklaşık 100 öğrenci, velileri ve öğretmenleriyle katılarak kendi tasarladıkları uçurtmalarını uçurdu. Çocuklarımıza yaptıkları uçurtmalara hayallerini yazmalarını istedik. Onlar da en büyük hayallerini gökyüzüne uçurtmaları ile taşıdı. Bu tür sosyal etkinlikleri artırarak devam ettirmek istiyoruz. Eğitimi dört duvar arasında değil tüm kesime yaymak istiyoruz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!