3 isimden muhteşem konser

Güncelleme Tarihi:

3 isimden muhteşem konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2014 01:47

MANİSA'da, 474'üncü Uluslararası Mesir Macunu Festivali kutlama programının ilk gününde ünlü şarkıcılar Rafet El Roman, Yusuf Güney ile Ezo konser verdi.

Haberin Devamı

Festivalin ilk gününde düzenlenen halk konserlerinde, Rafet El Roman, Yusuf Güney ile Ezo sahneye çıktı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, daire müdürleri ile yaklaşık 20 bin kişi izledi. Konser öncesinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, olası bir olumsuzluğun yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Konserde sahneye çıkan ilk isim olan Yusuf Güney, 'Serserin Oldum', 'Unut Kalbim', 'Adı Sensin' adlı şarkılarını seslendirdi. Devamında, hareketli parçalarıyla da hayranlarını coşturan Güney, yaklaşık bir saat sahnede kaldı.

3 isimden muhteşem konser

Haberin Devamı

Güney'in ardından Rafet El Roman, sahneye çıktı. Romantik şarkılarıyla tanınan El Roman, birbiri ardına söylediği şarkılarıyla duygusal anlar yaşattı. Rafet El Roman sahneye tekrar çağırdığı Yusuf Güney ile Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur'a ait parçalarla düet yaptı. Düetin ardındın birbirinin taklidini yapan ikili, hayranlarını güldürdü.

Son olarak sahne alan Ezo, hareketli parçalarıyla Manisalıları coşturdu. Rafet El Roman ile Ezo da gecede düet yaptı. Konserin ardından 3 sanatçıya, plaket ve sepet içerisinde mesir macunu verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!